Turneu de poker cu premii de 1,000$ ce merită încercat!

În această seară cu începere de la ora 20:00 va avea loc "$1,000 Premium Freeroll", turneu de poker cu înscriere gratuită și premii în valoare totală de 1,000$.Acest turneu este organizat de Paradise Poker, camera celor de la Sportingbet (deschide cont acum).

Deschide un cont acum și primești un bonus atractiv de bun venit!


În acest turneu poți participa doar dacă ai fost recompensat cu un bilet în cadrul promoției "Recompense instant". Pentru a lua un astfel de bilet trebuia să îndeplinești o misiune simplă, așa cum ți-am mai explicat și în alte articole. Dacă acum este prima dată când auzi de această promoție nu este nici o problemă deoarece vor mai apărea și alte oportunități de acest gen. De fapt au loc în jur de 2-3 astfel de turnee lunar. Pentru a vedea ce ai de făcut pentru a primi un astfel de bilet, intră în aplicația Paradise Poker și dă click pe nick-ul tău din colțul din dreapta sus. De aici alege opțiunea "Rewards" și apoi selectează "Available Rewards".

recompense-instant.png

Revenind la turneul de astăzi, a venit momentul să-ți ofer câteva detalii despre acesta. Vei începe cu 1,500 de jetoane iar blindurile vor crește la fiecare 8 minute. Nu sunt permise rebuy-uri sau add-on-uri. Înregistrările au început de aseară și se încheie o dată cu începerea turneului. Te poți retrage din turneu cu 5 minute înainte de începutul lui și vei primi înapoi biletul de intrare. Astfel vei putea să îl folosești pentru un turneu viitor. 

Deschide un cont acum și primești un bonus atractiv de bun venit!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!