Impozitul ”pe păcat”, problemă de stat în America

Deputații din Pennsylvania sunt pregătiți să legifereze bugetul pentru anul fiscal care a început la 1 iulie. Printre sursele de venituri ale statului, un rol aparte îl au sumele provenite din industria jocurilor de noroc. Iar pentru asta, se are în vedere legalizarea unor jocuri de noroc, precum pokerul online, în mai multe locații. 

32 miliarde de dolari anticipează deputații că se vor strânge la bugetul statului Pennsylvania după noile reglementări privind jocurile de noroc. Nu s-a spus însă nimic de modul în care statul va cheltui acești bani, în condițiile în care deficitul este estimat să depășească 2 miliarde dolari. 

Guvernatorul Tom Wolf a anunțat că o decizie clară în privința pachetului de venituri al statului din jocurile de noroc va fi luată după Ziua Americii, de pe 4 iulie, atunci când deputații se întorc din vacanță. Atât Camera Reprezentanților, cât și Senatul au adoptat deja câteva măsuri în privința jocurilor de noroc. Dar în noile reglementări s-au strecurat și anumite carențe. Astfel, acum se are în vedere posibilitatea ca terminalele slot-machine să primească dreptul de a funcționa în mai multe locații.

JOACĂ ACUM SLOTURI ONLINE CU UN BONUS DE BUN VENIT SPECTACULOS!

Parlamentarii nu au ajuns încă la un acord în această privință, urmând ca discuțiile să se reia odată cu întoarcerea în sala de ședințe. Mai mult ca sigur, însă, noile reglementări vor fi adoptate - și asta pentru a acoperi măcar o parte din deficitul de 2,2 miliarde de dolari al statului. Autoritățile americane au adoptat și anul trecut un buget bazat pe veniturile din jocurile de noroc, dar până acum nu au emis și o legislație clară de urmat de operatorii de pe piață.

Republicanul Mark Mustio a afirmat că extinderea rețelei de păcănele (credit foto: gamblingsites.org) ar putea genera 300 milioane dolari la bugetul de stat. Cu toate acestea, majoritatea senatorilor și-au exprimat reținerea în a acorda votul lor pentru extinderea ”impozitelor pe păcat” (așa cum scriu americanii) în dorința de a ajuta bugetul statului. Sunt însă unii parlamentari din Pennsylvania care s-au declarat în favoarea extinderii jocurilor de noroc, dar până la o anumită limită (inclusiv a jocurilor de casino online și a jocurilor de loterie).

JOACĂ ACUM LA RULETĂ ONLINE ÎNTR-UN CAZINO LICENȚIAT! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi