IMPOSIBIL! Un parior a prins 41 de pronosticuri corecte pe bilet!

De multe ori ne minunăm când vedem bilete cu 12-15 pronosticuri corecte, și câteodată se întâmplă să vedem chiar bilete fabuloase cu 20 - 25 de pariuri câștigătoare. Însă biletul unui client Mozzartbet depășește orice imaginție.

Duminică 2 octombrie, într-o zi plină de surprize în fotbalul european, pariorul a reușit imposibilul: a prins 41 de pronosticuri corecte evitând toate surprizele. Este drept că a mers doar pe cote mici cuprinse între 1.10 și 1.35, el preferând să plaseze pariuri de tipul 1-5 goluri sau 2-6 goluri. Chiar și așa este foarte greu să nu prinzi măcar o surpriză, mai ales că toate ponturile au fost alese de la meciuri care au avut loc în aceeași zi. Cei care practică Easy Money aleg doar 1-2 ponturi / zi și le analizează cu atenție pentru a fi siguri că au ales cele mai bune pariuri ale zilei, și chiar și așa foarte puțini din ei ajung la 41 de pariuri câștigătoare la rând.

Clientul Mozzartbet a pariat 7RON și a câștigat peste 5,000RON. Poți vedea mai jos biletul și îl poți verifica online pe site-ul mozzartbet.ro introducând codul ”3047-3916863-1436” în secțiunea ”Verificare bilet”. Eu unul aș vrea să văd o poză reală cu biletul pentru că sunt curios cât este de lung :)

bilet-41.png

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi