Împărțea cărți la cazinou, dar și droguri! A făcut 400 000 dolari în câteva luni

Traficanții de droguri reprezintă noul pericol din cazinouri. Iar atunci când sunt prinși o dau pe...jocurile de noroc. E cazul unui bărbat din Coreea, în apartamentul căruia polițiștii din Sydney au găsit 400 000 de dolari la percheziție. În vârstă de 43 de ani, Chang-Kee Song a declarat la audieri că banii reprezentau economiile sale realizate din job-ul său la un cazinou din Sydney. Iute de mână, bărbatul a spus că 250 000 de dolari i-a făcut din...număratul cărților clienților - o abilitate dobândită din adolescență, atunci când a început să câștige primii bani din ”talentul” său. 

Aflat în custodia poliției din iunie anul trecut, bărbatul a pledat nevinovat la ultimele audieri în fața judecătorilor de la Curtea Supremă de Justiție, care l-au acuzat de trafic de heroină și spălare de bani. Chang a preferat să declare că a furat acei bani - o altă infracțiune pedepsită cu ani grei de legile din Australia. De asemenea, bărbatul a spus că restul de bani (150 000 de dolari) reprezintă economiile lui. ”Știu ce acuzații mi se aduc. Îmi pare rău, dar nu este cazul în ce mă privește. Am muncit din greu pentru acești bani!”, a spus Chang.

Bărbatul a spus că i-a dat o singură dată femeii de serviciu (care îi făcea curat în locuință) o pungă cu câteva grame de heroină, dar doar ca aceasta să o arunce la gunoi. ”Înțeleg acum că gestul meu este considerat trafic. Aș vrea să nu fi făcut asta..”, a mai zis Chang-Kee Song.

JOACĂ ACUM RULETĂ ȘI BLACKJACK CU DEALERI LIVE ÎNTR-UN CASINO ONLINE LICENȚIAT!

Pledoaria sa a fost demontată de un martor care a declarat că a cumpărat de mai multe ori droguri de la ”John” - așa cum era cunoscut Chang în cercul consumatorilor, și că atunci când nu avea bani să joace la cazinou îi returna acestuia o parte din droguri. Bărbatul de 43 de ani a recunoscut că a fost un consumator de droguri - cheltuia chiar și 500 de dolari zilnic și își injecta heroină de fiecare dată înainte de a pleca spre cazinoul în care lucra (foto: traveller.com.au) pentru a evita simptomele de sevraj pe parcursul nopții.

Instanța a avut la dispoziție mai multe înregistrări ale conversațiilor telefonice dintre Chang și diverse persoane cu care apoi se întâlnea pentru a le vinde drogurile. Avocatul băbatului a susținut însă că clientul său nu era un dealer de droguri, ci doar făcea parte dintr-un grup care cumpăra heroina vrac în scopul de a economisi bani...Chang a declarat la rândul lui că a apelat la această metodă, alături de preietenii săi, pentru a evita să cumpere și să utilizeze altfel de droguri atunci când ”depozitul” se golea."Nimeni nu a făcut bani din această afacere. Toată lumea a economisit bani făcând asta", a spus avocatul bărbatului

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi