Imagini unice: Ilie Dumitrescu a suferit un atac de panică în direct

E clar: Ilie Dumitrescu are o problemă cu animalele de orice fel. Probabil că i se trage de la Dinamo, de-aia are frica asta de câini. Eram tentați să credem că Florin Tene a făcut bășcălie când a povestit la Prosport live că fostul internațional și-a pus ghetele în cui după ce s-a speriat de niște lupi care, de fapt, erau câini. Chiar Ilie a fost la un punct de a dezminți informația.

„Da, îmi amintesc de acel episod... Eram la Forban, dacă nu mă înșel. Pot să spun că prietenul meu, Florin, exagerează puțin. Nu m-am speriat de acei lupi... îi subordonam fără probleme, dar am vrut să văd dacă mai puteam urca în copac cu viteaza sunetului, așa cum o făceam în copilărie”, a declarat specialistul Digisport, în timpul unei emisiuni în direct, dezvoltând: „Eu nu mă sperii nici de lupi, nici de urși, nici măcar de lei sau de struți”...

În acel moment, atenția i-a fost atrasă de un zgomot auzit din spatele camerei de fimat numărul 3. S-a uitat într-acolo. „Doamne, ce sperietură am tras! Ilie s-a albit instant la față, iar transpirația a început să îi curgă șiroaie peste frunte. S-a urcat cu picioarele pe masă și apoi, cu un salt fenomenal, s-a prins de detectorul de fum, din plafonul studioului”, a relatat un coleg de platou pentru cei care nu au văzut emisiunea.  

„Nu voia să coboare nici în ruptul capului. Suferise un atac de panică. Tot striga să fugim, că e un diavol tazmanian în studio. Ne-a luat ceva timp să ne dumirim că îl confundase pe Gigi, pechinezul colegului nostru de la sunet, cu un diavol tazmanian”, a explicat producătorul.

Detectorul de fum s-a desprins din tavan, iar Ilie Dumitrescu a căzut peste Dănuț Lupu, care îl fotografia cu telefonul mobil. În studio mai era și Octavian Ursu, fostul jucător al lui FCM Târgu Mureș. 

Evident, emisiunea a fost întreruptă. După publicitate, s-a dat legătura la știri. Cu un ochi la prompter și cu celălalt la ce se petrecea în plan îndepărtat, o fată a anunțat cu intonație: „CFR nu se mai oprește din transferuri. Astăzi a fost adus cel de-al 174-lea jucător, un atacant care a câștigat de cinci ori Liga Campionilor...”.

(Scris de Victor Partan).

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!