Imagini fabuloase! Un bărbat din Roman a făcut praf aparatele în sala de jocuri!

A fost scandal în toată regula într-un bar din Roman. Un jucător împătimit de păcănele a semănat teroare în interiorul unui bar după ce s-a enervat că a pierdut câteva sute de lei. ”Strechea” l-a cuprins cu adevărat atunci când a constatat că un aparat nu mai funcționa corespunzător. 

Imediat, bărbatul s-a ridicat de la locul său și, orbit de furie, a distrus la foc automat trei dintre aparate. A vrut să-și verse furia și asupra angajaților, iar de suferit a avut și un client - prins în mijlocul ”evenimentelor”. Acesta a încercat să aplaneze conflictul, dar a fost şi el lovit de individul supărat.

Protagonistul (captură foto: facebook) un jucator la păcănele în vârstă de 30 de ani, pierduse 500 de lei și s-a enervat cumplit în momentul în care unul dintre butoanele aparatului la care juca nu a mai răspuns la comenzi.Când angajaţii i-au reproşat ca el a stricat, de fapt, aparatul, omul şi-a pierdut cumpătul - a pus mâna pe un scaun şi a început să lovească aparatele.

“A venit la bar şi mi-a cerut bani împrumut că, dacă nu, mă prinde pe stradă şi mă omoară. I-am zis că nu pot să-i dau bani, a lovit cu scaunul aparatul care a căzut, iar ecranul s-a făcut praf”, a povestit Andrei Udrea, unul dintre angajații localului.

JOACĂ ACUM LA CAZINOUL ONLINE RECOMANDAT DE PARIURIX!

Proprietara barului e obișnuită cu astfel de manifestări tip ”junglă” -a  mai pățit-o de nenumărate ori până acum. “Este poate a douăzecea oară când se întâmplă treaba asta. Am avut făcute numeroase sesizări la poliţie. A venit poliţia, dar nu s-a luat niciun fel de măsură!”, și-a arătat nemulțumirea Aurica Zlătaru. Bărbatului ”nervos” i s-a întocmit dosar penal pentru distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

VEZI AICI momentul incredibil cu bărbatul din Roman care distruge aparatele! 

”Distrugători” de aparate sunt însă mulți în lume...Dovadă e și clipul de mai jos cu un bărbat, aparent calm...

Joacă responsabil! Nu investi mai mult de 10% din venitul lunar în jocuri de noroc, nu se poate trăi din această activitate! Dacă te confrunți cu probleme de joc, apelează la jocresponsabil.ro!  

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!