Imagini FABULOASE de la nunta Serenei Williams! Regula impusă de sportivă

Serena Williams şi-a văzut în sfârșit visul cu ochii. În cadrul unei ceremonii fastuoase, fosta numărul 1 mondial din tenis i-a spus oficial DA iubitul ei, Alexis Ohanian. Evenimenbtul a avut loc la Centrul de Arte Contemporane din New Orleans. Potrivit presei de peste Ocean, toată petrecerea ar fi costat undeva la 1 milion de dolari. 

Printre invitații de marcă s-au numărat Beyonce, Jay-Z, Kris Jenner, Ciara, Eva Longoria, Kelly Rowland sau Meghan Markle. Deși celebri, aceștia nu au avut voie să folosească telefoanele mobile pentru a face poze. Serena a semnat un contract de exclusivitate pentru fotografii cu Anna Wintour, editorul Vogue.

Nici prin gând, însă, nu i-ar fi trecut Serenei Williams (captură foto: youtube) că cea care va încălca regulamentul va fi chiar sora ei, Lyndrea! Aceasta s-a fotografiat cu directorul executiv al unei companii de entertainment şi apoi a postat poza pe contul de socializare.

În vârstă de 11 săptămâni, fiica jucătoarei de tenis - Alexis Olympia a participat şi ea la eveniment. A ”zăbovit”, totuși, foarte puțin la petrecere. După numai câteva minute, o dădacă a ”preluat-o” și a avut grijă de ea până a doua zi dimineața. Serena Williams şi Alexis Ohanian s-au cunoscut în 2015, iar la începutul lui 2017 s-au logodit. Americanca s-a impus în ianuarie 2017 la Australian Open, deşi era însărcinată. Pe 1 septembrie a născut-o pe Alexis.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi