Ilie Năstase îşi ia rolul în serios. "S-a terminat cu nepotismele în echipa de FedCup!"

"Mi se pare puţin ciudat, suspect. Un pic ciudat din toate punctele de vedere ţinînd cont că echipa a mers incredibil cu Alina Tecşor", a spus Sorana Cîrstea imediat după ce Ilie Năstase a fost numit căpitan nejucător al echipei feminine de FedCup a României. Sorana Cîrstea este naşa cuplului Teo Cercel-Alina Tecşor, iar pe actuala antrenoare de la lot a avut-o şi în staff-ul său în 2009, atunci când a realizat cele mai mari performanţe din carieră. 81 este locul ocupat de Sorana Cîrstea în clasamentul WTA.

Ilie Năstase nu a rămas dator şi i-a răspuns în stilul caracteristic Soranei. "Ea nici nu ştiu cine este..", a declarat Năstase pentru Fanatik. 

Eu nu ştiu în ce calitate a vorbit acea fetiţă sau duduie despre mine...Eu nu ştiu nici cine este. Pe ce loc mondial e ea?...Nici nu face parte din echipă. Vă rog să îi spuneţi să stea liniştită. Eu nu vin în locul Alinei Tecşor. Tot ea o să antreneze echipa, iar dacă se va decide să stea pe scaun lângă mine eu chiar nu am nicio problemă.

Însă vreau să îi amintiţi duduii Cârstea că eu, Ilie Năstase, am fost numărul unu mondial. Şi vreau să îi mai amintiţi că la mine s-a terminat cu nepotismele sau prieteniile pe la lot. Vor juca doar cele mai în formă jucătoare şi o să mă uit cu atenţie şi pe clasament să văd pe ce locuri sunt jucătoarele noastre,

---a spus Ilie Năstase 

Fostul mare jucător ştie că jucătoarele au vorbit între ele înainte ca el să fie numit căpitan nejucător. Odată cu sosirea lui Ilie Năstase la echipă vor fi reactivate nişte reguli stricte. Totul, pentru calificarea României în Grupa Mondială. 

Eu nu m-am teleportat pe funcţia de căpitan nejucător. Am fost numit de către conducerea Federaţiei de Tenis. Ştiu că Simona, Irina şi Monica au şi discutat între ele în legătură cu numirea mea. Au fost de acord, iar apoi eu am preluat postul de căpitan nejucător, deoarece vreau să ajut cât pot eu de mult ca echipa noastră naţională de Fed Cup să se califice cât mai repede posibil în Grupa Mondială. Consider că avem valoare să ajungem acolo sus,

---crede  Năstase

 

Foto: Ştefan Constantin / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi