Ilie Năstase a luat-o razna spre Buckingham Palace: a numit-o băbăciune pe regină!

Ilie Năstase nu este nebun! Incidentele de la Constanța au fost de fapt un protest la adresa marilor puteri mondiale, care încearcă să oropsească România. După ce a fost scos cu forța din arena unde se juca meciul de FED Cup cu Marea Britanie, Nasty al nostru a găsit rapid un low-cost până la Londra și a fost la un pas de a ne băga în război cu englezii!

Îmbrăcat într-un superb costum modern, cu mâinile la spate, realizat la Paris, fostul tenisman, chestor în armata română, a parcurs drumul spre aeroport ieșit până la brâu pe geamul taxiului și spunând cuvinte dulci femeilor întâlnite pe traseu. „Ești chiompalie!”, „Ești grasă!”, „Ai nasul mare!”, „Ai fundu’ cât o baniță”, „Bronzato!” - a tot strigat Năstase, potrivindu-și din când în când hainele de gală.

„Parcă era posedat. Am încălcat toate regulile de circulație, doar ca să ajung mai repede la aeroport. Pe care nu o jignea, îi spunea că vrea să o terfelească și îi cerea username-ul de la Facebook. Urla că el e Ilie Năstase, care a avut peste 1000 de femei până acum, și încerca să le arunca pe trotuar cartea de vizită, cu o poză a penisului!”, a povestit oripilat taximetristul.

Spectacolul a continuat în avion, unde Ilie Năstase s-a dezbrăcat în chiloții de tenis și a luat o stewardeză în brațe, spunându-i că este atras de ea de la precedenta călăorie la Londra. Călătorii au chemat pilotul în ajutor, dar Nasty l-a înjurat de mamă. De mama focului. Omul s-a retras rușinat la comanda avionului.

Ajuns în capitala Angliei, legenda noastră a mers direct la cabinetul primului-ministru, pentru a o mângâia un pic pe Theresa „față de zombie” May. Apoi a dat apoi buzna în Buckingham Palace, unde a porcăit-o pe „băbăciunea” Elisabeta a II-a.

Cele două doamne au izbucnit în plâns, în jurul lor formându-se rapid câte o baltă de lacrimi, cu pești, broaște, lipitori, libelule, lișițe și tot tacâmul. 

Întors apoi în țară, la așezământul de unde primise un bilet de voie pentru a merge la Fed Cup, Ilie Năstase a fost întrebat de colegul de cameră: „Dar cu Konta ce-ai avut?”. „Nimic. Am crezut că e Ponta. Suntem prieteni vechi. Așa ne alintăm noi”, l-a lămurit Nasty-Gură-Spurcată, care  încearcă la această oră să intre cu forța sau cu cămașa de forță pe arena din Constanța. 

Toți agenții de ordine din Constanța s-au unit în jurul terenului, formând un cordon-bleu uriaș. Nebunul nostru (metafora se referă la piesa de șah cu acest nume) strigă de vreo oră la poartă - “Țară, țară, vrem ostași”, așteptând ca șeful dispozitivului să întrebe la portavoce “Pe cine?” și să pătrundă astfel în forță direct în vestiarul Johannei Konta!

La arenă și-a anunțat dispariția și Ion Țiriac, care venise să îl susțină pe fostul său partener. Cei doi încearcă să-și regăsească luciditatea și să își ceară scuze că nu știu mai multe înjurături decât cele pe care le-a debitat Năstase.

Hai România!

(Victor Partan)

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi