Ilie Dumitrescu - noul ambasador Unibet în România!

fp-ambasador-romania1-pr.jpg

Unibet (D.ONJN 1564/25.08.2016), una dintre cele mai bune case de pariuri online din România, a anunţat printr-un comunicat de presă emis joi 10 martie 2016 că-l va avea drept Ambasador în România pe Ilie Dumitrescu. Fostul jucător din "Generaţia de aur" a fotbalului românesc se alătură unor nume mari care au ales să promoveze filozofia Unibet (accesează site-ul agenției): "De la jucători,pentru jucători", precum Glenn Hoddle, Lothar Matthaus şi Brian Laudrup.

Pentru unii surprinzătoare, alegerea lui Ilie Dumitrescu ca Ambasador Unibet a fost făcută după o evaluare a pieţei media din ţara noastră. Fostul număr 11 din reprezentativa României s-a remarcat în ultimii ani ca un analist TV foarte bine documentat.

Ilie Dumitrescu a oferit următoarea declaraţie în momentul acreditării ca Ambasador Unibet în România

M-am simțit onorat de propunerea primită din partea Unibet, pentru că această
companie îi îndeamnă pe pariori să se documenteze și să joace responsabil, adică nu la întâmplare. Este un lucru care îmi place foarte mult, pentru că și eu gândesc la fel. De fiecare dată când analizez un joc, mă pregătesc cât mai bine, astfel încât să le explic telespectatorilor cum să judece corect o fază. Sper ca prin analizele pe care le voi face la TV, pe blog, pe Facebook și pe Youtube să le ofer pariorilor informații tehnice și tactice, care să-i ajute să ia cele mai bune decizii! Chiar sunt de acord că “Norocul nu este o coincidență”, deși mulți oameni din lumea fotbalului invocă norocul aproape după fiecare meci.
- Ilie Dumitrescu

De asemenea, şi reprezentatul Unibet Lucian Prisecaru (country manager România) s-a declarat fericit după acreditarea lui Dumitrescu:

Suntem bucuroși că Ilie Dumitrescu a ales să joace în echipa Unibet. Aveam nevoie
de un om cu viziunea lui despre fotbal, viziune care are la bază și o parte din valorile noastre: pasiune, expertiză și apropiere de jucător. În fiecare țară ne-am dorit să avem alături un nume de legendă, dar și un expert în același timp. Ilie este un analist de fotbal foarte apreciat de public, iar acum expertiza sa va deveni mult mai accesibilă pariorilor, prin proiectele pe care le vom pune la cale. Credem că alegerea lui Ilie Dumitrescu ca Ambasador Unibet este soluția perfectă de promovare pentru noi și va contribui la consolidarea strategiei Unibet de a oferi una dintre cele mai bune oferte de pariuri din România și din Europa.
- Lucian Prisecaru (country manager România - Unibet)

Despre Ilie Dumitrescu

Unul dintre componenţii "Generaţiei de aur" cu o carieră impresionantă de fotbalist. A disputat 284 de partide pentru Steaua, Tottenham, FC Sevilla, West Ham, Club America şi FC Atlante, marcând în aceste dispute 84 de goluri. A participat cu naţionala României la trei turnee finale mondiale şi are 62 de meciuri jucate sub tricolor şi 20 de goluri înscrise. Ca antrenor a pregătit echipa naţională a României U21, Steaua, FC Braşov, Oţelul Galaţi şi FCM Bacău, dar şi echipe din Grecia precum AEK Atena sau PAOK Salonic.
 

Discută cu alți membri ai comunității noastre despre casa de pariuri sportive Unibet!

fp-ambasador-romania2-pr.jpg

Despre Unibet

Unibet (deschide cont acum) este în acest moment compania numărul 1 în România în domeniul pariurilor sportive online. Unibet a primit în ultima lună a anului trecut premiul pentru "Cel mai bun site de pariuri online din România", premiu acordat de către revisa Casino Life & Business Magazine. În anul 2010 Unibet a fost sponsor principal al echipei Rapid Bucureşti, iar în prezent investeşte în publicitate la mai multe echipe din fotbalul românesc, printre care şi cele mai titrate, FC Steaua Bucureşti sau Dinamo.
 

PariuriX.com & Unibet

Între cel mai mare site de pariuri sportive din România - PariuriX.com - şi cea mai bună casă de pariuri online licenţiată în România - Unibet - există o relaţie specială, motiv pentru care de-a lungul timpului am putut veni cu oferte exclusive și cu concursuri destinate special utilizatorilor noștri, cum au fost de altfel concursul de pronosticuri şi Biletul zilei.

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi