Îl pierdem pe Daum! Ofertă de nerefuzat

Va fi toamna schimbărilor majore în fotbalul românesc. Gsp.ro a aflat totul cu ceva timp înainte să se întâmple: Cosmin Contra va fi noul antrenor al echipei naționale, iar locul său la Dinamo va fi luat de Vasile Miriuță, actualul tehnician al Concordiei Chiajna.

Citind materialul, primarul Chiajnei a calculat pe degete și și-a dat seama că el rămâne fără antrenor, iar Cristoph Daum fără echipă. Mircea Minea a pus mâna pe telefon și l-a abordat pe neamț cu o ofertă îndrăzneață

„Ja, nu ar trebui să vorbesc despre asta înaintea meciului cu Armenia, ca să nu le ruinez moralul jucătorilor. Florin Andone și Cosmin Moți sunt foarte sensibili. Mă iubesc și vor plânge ca niște copii când vor auzi că plec. M-a sunat această persoană care mi-a propus să merg la Chi Haj Nha. Cred că e o echipă din China. Vă rog să mă înțelegeți, nu puteam refuza 5 milioane de dolari pe sezon, contract pe veci. Sunt mai român ca Avram Iancu. Cunosc fotbalul vostru la perfecție. Poate chiar voi lua cu mine câțiva români. Enache este excelent. La fel și Ciprian Marica, chiar dacă nu prea a jucat în ultima vreme”, a recunoscut Daum.

La rândul său, cel care decide totul la Concordia s-a declarat plăcut surprins de succesul negocierilor cu Daum. „I-am propus cinci milioane de lei vechi pe lună și un loc de veci, pentru că doar atât ne permitem. A răspuns că e o ofertă generoasă, că vom lua campionatul din primul an și că vom ataca și fără minge. Tot spunea ceva de China. Cred că era la cumpărături în Dragonul Roșu, că nu prea avea semnal”, a povestit Minea.

„Chiar dacă pleacă Daum de la națională, problema rămâne. De fapt, sunt mai multe probleme, iar eu nu o să tac: sponsorii nu dau bani pentru echipa națională, ci primesc bani de la FRF, Burleanu este omul lui Mircea Sandu, Elodia trăiește deghizată în Cioacă, pe care l-a ucis, iar Ionuț Chirilă este adevăratul fiu al lui Mircea Lucescu și toată cearta dintre ei e doar o diversiune”, a declarat Florin Prunea, înainte să își ia pastilele.

(Scris de Victor Partan)

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii