Îl are pe Fabinho, dar îl vrea și pe Lemar. Klopp insistă și pentru un portar de 100 mil euro!

Liverpool continuă să-și facă simțită din plin prezența pe piața transferurilor. După ce l-a adus pe Fabinho de la AS Monaco, Jurgen Klopp le-a transmis șefilor echipei că îl vrea și pe Thomas Lemar (foto: asmonaco.com), jucătorul pentru care cluburile din Premier League au făcut o adevărată obsesie în ultimul an.

Dacă în cazul lui Fabinho au scăpat cu ”doar” 45 milioane de euro, pentru Lemar englezii ar putea să plătească 115 milioane de euro. Este prețul stabilit de vice-campioana Franței pentru jucătorul cu origini în Guadelupe. Dacă afacerea se va realiza, Lemar va deveni cel mai scump fotbalist transferat vreodată de Liverpool.

Gruparea de pe ”Anfield” și-a întețit interesul și pentru Ousmane Dembele, pentru care Barcelona și-ar fi dat deja acordul în privința transferului. Potrivit Din Balon, catalanii sunt dispuși să renunțe la atacantul francez de 22 de ani, văzut de Jurgen Klopp o variantă excelentă în atacul finalistei Ligii din acest sezon. Mișcarea ascunde, însă, iminenta plecare a lui Mohamed Salah la Real Madrid.

Pe e altă parte, Liverpool s-a înscris pe lista echipe din Europa care se pregătesc să liciteze și pentru brazilianul Talisca (foto: bjk.com.tr). Beșiktaș a refuzat să activeze clauza de transfer definitiv a atacantului de 22 de ani (în schimbul a 21 milioane de euro), astfel că acesta s-a întors la Benfica - club care nu intenționează să-l păstreze. Acum e de așteptat ca Liverpool să plătească banii ceruți de portughezi în schimbul lui Talisca, cumpărat în 2014 de la Bahia pentru 4,75 milioane de euro. 

Liverpool și Arsenal au dat lupte grele în campionat, iar acum cele două mari grupări din PL se bat pe portarul Jan Oblak (foto: atleticodemadrid.com). Presa din Spania scrie că discuțiile dintre jucător și Atletico Madrid pentru prelungirea contractului s-au blocat după ce fotbalistul sloven și-a exprimat intenția de a pleca în Anglia.

Considerat unul dintre cei mai buni portari ai momentului, Oblak are o clauză de reziliere cu Atletico Madrid de 100 milioane de euro, dar englezii scriu că șefii lui Liverpool n-au nicio problemă din a achita această sumă pentru a-i face pe plac lui Jurgen Klopp. 

Germanul e ochi și urechi și la tratativele dintre brazilianul Fred și Manchester United. Fotbalistul lui Șahtiro are o clauză de reziliere de 60 milioane de euro, dar vice-campioana Angliei nu e dispusă să plătească atât de mulți bani. Nici Liverpool nu s-ar băga la o asemenea sumă pentru Fred (foto: shakhtar.com), dar pândește momentul în care să liciteze o sumă mai mare decât United.

Mourinho vrea să semneze cu Fred până la debutul Cupei Mondiale. Negocierile se poartă pe pământ britanic, naționala Braziliei pregătindu-se în Regat pentru Mondialul din Rusia. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi