Îi zboară gândul spre primăvara europeană. Becali le-a luat avion privat steliştilor

Încet, încet, Steaua începe să arate ca o mare echipă şi punctează la imagine. Ca să nu se mai plângă de drumurile lungi la meciuri, Becali le-a luat avion privat jucătorilor săi! Este noul deal dintre gruparea din Ghencea şi compania Aviro Air, care le-a pus la dispoziţie jucătorilor lui Reghecampf un avion British Aerospace 146-300, care prima dată a zburat acum 25 de ani. Din 1991 şi până în prezent, aeronava a avut mai mulţi proprietari, printre care KLM, Aer Lingus şi Air Dolomiti.

Aeronava este personalizată şi a fost inscripţionată cu stema FCSB de către compania specializată mai mult pe curse charter. "Şi ne-am luat avion!", a spus mândru Mihai Stoica, cel care a anunţat colaborarea dintre cele două părţi. 

Steaua a inaugurat avionul săptămâna trecută, când a făcut deplasarea în Turcia pentru meciul cu Osmanlispor din grupele Europa League. Acesta şi-a turat motoarele şi ieri seară, când i-a adus pe stelişti înapoi după meciul de campionat cu Timişoara. Jucătorii Stelei l-au sărbătorit...în aer pe Laurenţiu Reghecampf. Antrenorul Stelei împlineşte astăzi 41 de ani. 

Meciul la capitolul facilităţi aeriene e câştigat clar de Barcelona şi Real Madrid. "Greii" din Spania au încheiat parteneriate cu unele dintre cele mai tari companii aeriene din lume. Emirates, companie din Emiratele Arabe Unite, şi Qatar Airways plătesc aproape 30 de milioane de euro pe an către Real Madrid, respectiv FC Barcelona, pentru a-şi promova imaginea. Pe lângă sumele impresionante, cei doi operatori aerieni oferă cluburilor aeronavele din flotă pentru deplasările pe distanţe lungi, aeronave de ultimă generaţie, personalizate. 

Real Madrid beneficiază de condiţiile de cinci stele ale unui model Airbus A380, cel mai mare avion de pasageri din lume, vopsit în culorile clubului madrilen. Barcelona e tratată şi ea regeşte. Compania cu care a încheiat parteneriatul le-a pus la dispoziţie "extratereştrilor" lui Luis Enrique un Boeing 777, inscripţionat cu stema şi steagul clubului catalan.

 

 

Foto: prosport.ro

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi