Îi merge mintea: Șumudică s-a deghizat în arbitru ca să facă un ban cinstit!

Sătul de arbitrii care iau bani de la mafia pariurilor și nu îi împart cu el, Marius Șumudică a intrat în combinații pe cont propriu. Antrenorul a plecat din cantonamentul Astrei, motivând că are niște treabă în țară, apoi i-a trimis un email președintelui Dani Coman, în care l-a întrebat dacă giurgiuvenii au nevoie de un fluieraș pentru următoarea partidă de verificare din Cipru.

Atent la detalii, Șumudică a avut grijă ca superiorul să nu îi recunoască scrisul: a folosit Arial Black, și nu Tahoma, fontul său preferat. „Gud ivning, săr. Nid refrii?  Gud refrii from Ceaina! Col mi (n.r. Bună seara, domnule. Aveți nevoie de arbitru? Arbitru bun din China. Sunați-mă)”, a fost mesajul transmis de Șumi oficialilor de la Astra. Coman a agreat ideea ca următorul meci să fie arbitrat de un asiatic. Onestitatea oamenilor de pe acest continent este binecunoscută.

Realizând în ultimul moment că nu are ochii oblici, Șumudică și-a tras o cagulă peste mustața stil Ilarion Ciobanu pe care și-a lipit-o cu Superglu, și peste perciunii și ochelarii de soare cu care se deghizase inițial. A trebuit să meargă pe jos de la hotel până la teren. A stat la ocazie, dar, inexplicabil, nu a oprit niciun șofer. 

„Sincer, mi s-a părut puțin ciudat. Nu am mai văzut niciodată un arbitru cu cagulă. Chiar glumeam cu băieții, că a venit să facă jaf. Nu comentez arbitrajul, dar am avut impresia că pariase pe 0-0 scor corect. Mai rar vezi să se dea cinci goluri valabile într-un meci și să nu fie validat niciunul. Adică am văzut trei date de Steaua în acea victorie a noastră cu 2-0, dar nu cinci!”, a comentat Florin Lovin. 

La rândul său, Dani Coman a admis că se poate să fi căzut într-o capcană: „Acel arbitru cu siguranță nu a fost chinez. La final s-a bucurat de parcă ar fi câștigat Liga Campionilor. Cred că a fost cipriot, bulgar sau turc”.

Șumudică a revenit a doua zi la antrenamentele echipei cu mustața Ilarion Ciobanu la gură. Nu a reușit s-o dezlipească toată noaptea. Lipiciul era chinezesc.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!