Iese Reghe, intră Edi Iordănescu? Narcis Răducan: "Este o chestiune de timp"

Deşi a susţinut ori de cîte ori a avut ocazia că Reghecampf va pleca de la Steaua doar dacă va dori el, Gigi Becali are pregătit planul de rezervă, scrie DigiSport. În cazul în care lucrurile vor scăpa şi mai mult de sub control, pe banca Stelei ar urma să fie numit un alt antrenor, iar primul nume vehiculat este cel al lui Edi Iordănescu. Prima poziţie în clasament şi calificarea în primăvara europeană sunt obiectivele pe care Reghe trebuie să le îndeplinească până de Crăciun.

Narcis Răducan, prieten bun cu Edi Iordanescu, dar apropiat şi de conducerea Stelei, spune că Iordănescu jr. va antrena sigur Steaua. Fiul fostului selecţioner este liber după despărţirea de bulgarii de la ŢSKA Sofia. 

E o chestiune de timp până să ajungă la Steaua, dar timpul acesta poate fi un an, doi sau cinci. Pentru că Edi Iordanescu intră în acea categorie a oamenilor care iubesc dintotdeauna Steaua. Edi a ajuns la o pregătire profesională care îi permite să preia o astfel de echipă. Inclusiv experienţa din Bulgaria l-a ajuta şi-l va ajuta în cariera lui,

---a spus Narcis Răducan la DigiSport

Steaua se află într-o săptămână decisivă în privinţa primelor două obiective pe care le are de îndeplinit în acest sezon. Mai întâi, joi îşi joacă şansa de a merge în primăvara europeană, după care va juca la Giurgiu. Dacă se va impune, aproape sigur va termina pe primul loc anul în Liga 1.

Atmosfera la echipă însă nu e una bună. Gazeta Sporturilor a scris în ultima vreme despre nemulţumirile pe care jucătorii le au la adresa metodelor de antrenament folosite de Reghecampf, dar, mai nou, au apărut disensiuni chiar şi între "principal" şi directorul sportiv, Mihai Stoica. Totul ar fi plecat de la lista neagră pe care Steaua a întocmit-o pentru pauza de iarnă, cea care conţine numele fotbaliştilor care vor pleca de la Steaua. 

 

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!