Ieri ți-am oferit 4/4 pronosticuri corecte în cadrul concursului Super Predictorul Verii! Vezi varianta propusă pentru marți 30 iunie 2015!

Ieri a început runda a 3-a din Super Predictorul Verii, concurs organizat de Sportingbet (deschide cont acum) în care poți câștiga zilnic câte10 rotiri gratuite în cadrul jocului de cazino Reel Steel pe întreaga durată a turneului de tenis de la Wimbledon. Pentru a lua acest premiu trebuie să pronostichezi corect rezultatul la cele patru meciuri alese pentru ziua respectivă. Participarea este gratuită și poți pune câte o predicție zilnic!

Ieri ți-am dat 4/4 pronosticuri corecte pentru meciurile de astăzi, ceea ce înseamnă că dacă mi-ai urmat sugestiile marți la ora 16:00 vei primi cele 10 rotiri gratuite. Articolul de ieri poate fi găsit AICI. Este drept că a fost destul de ușor de a furniza o predicție corectă în condițiile în care toți cei patru favoriți aveau cote de maxim 1.12 pentru a câştiga. 

Vă reamintesc că pe întreaga durată a rundei vor fi alese 42 de meciuri iar dacă reușești să dai minim 28 de pronosticuri corecte vei câștiga și un Iphone 6 Plus de 64 GB. Și pentru mâine voi merge tot pe mâna favoriților. Din nou majoritatea meciurilor sunt destul de dezechilibrate, singurul meci mai greu fiind cel dintre Tsonga (cotă 1.57) și Mueller (cotă 2.37). Ai timp la dispoziție până marți 30 iunie la ora 01:59 să pui această variantă.

varianta-2.png

Deschide un cont acum și ia un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi