Ibrahimovic vrea să iasă la pensie de la Man United: "Sunt ca vinul - cu cât mai bătrân, cu atât mai bun!"

Zlatan Ibrahimovic nu e impresionat de mega-oferta chinezilor şi e hotărât să semneze prelungirea înţelegerii cu Manchester United pentru încă un an! 68 de milioane de euro pe an i-au oferit chinezii lui "Ibracadabra", scrie presa din Anglia, care mai notează că guvernul chinez îl doreşte pe starul suedez pentru a promova fotbalul din China. Manchester United ar urma să primească 143 de milioane de euro pentru a-l ceda pe Zlatan, numai că Jose Mourinho nu vrea nici în ruptul capului să renunţe la el. Autor a 11 goluri în ultimele 9 partide, Ibrahimovic e talismanul norocos al lui Mourinho.

Lumea îl iubeşte, noi îl iubim foarte mult şi nu văd de ce să renunţăm la el. Zlatan e un exemplu pentru toată lumea şi în special pentru cei tineri din echipă. El este de neînlocuit!,

---a anunţat Mourinho 

The Sun scrie că şefii lui United i-au făcut deja lui Ibrahimovic o ofertă concretă de prelungire a contractului, iar suedezul ar fi acceptat deja. "El este fericit aici", a povestit un apropiat. Ajuns la 35 de ani, suedezul a anunţat că mai poate juca mult timp la un nivel înalt. 

În mintea mea, eu sunt un puştan. Am 35 de ani, dar mă simt ca un băiat de 20 de ani, puternic. Cred că aş putea să joc până la 50! Sunt ca şi vinul - cu cât mai "bătrân", cu atât mai bun! Eu sunt un exemplu...Cu cât trec anii, cu atât joc mai bine.

Mă simt foarte bine şi voi continua să joc la fel ca şi până acum. Sunt aici pentru a juca. Vreau să fiu pe teren. Ca sportiv, de multe ori trebuie să-ţi asculţi corpul, iar eu sunt mai bine ca niciodată. Atâta timp cât echipa are nevoie de mine, eu sunt aici,

---a declarat şi Ibrahimovic

Campionatul din Premier League a devenit ţinta preferată a echipelor din China. Brazilianul Oscar e aproape jucătorul lui Shanghai SIPG pentru un salariu de 62 de milioane de euro pe an! John Terry, Cesc Fabregas şi John Obi Mikel au fost şi ei ofertaţi cu sume ameţitoare de către chinezi. Doar Obi Mikel e tentat să aleagă Asia, Terry şi Fabregas fiind hotărâţi să rămână cât mai mult posibil la Chelsea. 

 

Foto: Abaca/Hepta/SPORTPICTURES

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi