Ibrahimovic intră în joc: a devenit co-proprietar al companiei Bethard!

Zlatan Ibrahimovic are mare căutare chiar și pe finalul carierei de fotbalist. La o săptămână după despărțirea de Manchester United, ”Ibracadabra” s-a alăturat celor de la Bethard ca ambasador al mărcii și co-proprietar în același timp. Mulți nu au crezut o iotă din informațiile care au circulat peste Ocean la începutul acestei săptămâni, dar starul suedez (foto: lagalaxy.com) a demonstrat că totul este real odată cu parafarea înțelegerii. Starul suedez a filmat deja primul clip de promovare al operatorului de jocuri de noroc.

Bethard este o companie înființată în 2012, cu licențe în Malta și Marea Britanie și care și-a stabilit ca obiectiv să domine piața din Europa până la sfârșitul anului 2020. Compania a urmat exemplul celor de la PokerStars, care au angajat staruri și vedete din sport pentru a-și susține marca în loc să apeleze la cei mai buni jucători de poker. Iar ”mișcarea” făcută de cea mai mare cameră de poker online din lume a fost una de succes.  

”Când un pește mic ca Bethard semnează cu un pește mare ca Zlatan, atunci lucrurile cu siguranță vor merge în direcția bună. Este doar o chestiune de timp”, scrie presa de peste Ocean folosindu-se de cuvântul folosit (nn - pește) de suedez în momentul în care a anunțat afacerea. Noul jucător al lui LA Galaxy (foto: lagalaxy.com) a confirmat informația prin intermediul unui comunicat de presă.

Ibra a dezvăluit și că o grămadă de case de pariuri i-au făcut ”marcaj” mult timp înainte să semneze cu cei de la Bethard, afacere care i s-a părut total diferită. Suedezul a semnat contractul și cu inima - fondatorul Bethard, Erik Skarp este din același oraș ca și el, Malmo. Rolul lui Zlatan în cadrul companiei va fi mult mai amplu decât cel de ”ambasador”. Și asta pentru atacantul suedez s-a ales cu o cotă parte din afacere. 

Anunțul vine la o săptămână după ce Ibrahimovic a lăsat-o pe Man United pentrua semna cu ”galaxia” din Los Angeles. Rolul suedezului pe ”Old Trafford” a înregistrat o scădere odată cu accidentarea la genunchi care l-a ținut mult timp departe de gazon. Într-un interviu pentru revista FourFourTwo, Ibrahimovic a spus că mutarea în LA a trebuit să se întâmple deoarece gruparea din MLS ”este un pește mare”, în vreme ce Manchester United (foto: manutd.com) este un "iaz mic, plin de pești mici".

Trecerea la LA Galaxy este cea care a declanșat  ”afacerea Bethard”, deoarece cluburile din Premier League sunt reticente atunci când vine vorba de ”legături” între jucători și camere de poker ori case de pariuri. În Regatul Unit este ilegal ca un jucător din PL să parieze pe un meci de fotbal, ceea ce face foarte complicată promovarea unei mărci - chiar dacă cel în cauză este un ”pește mare”, așa cum a spus Ibrahimovic.

Sports Ilustrated scrie că ”Ibracadabra” va câştiga din salariu numai 1,2 milioane de euro pe an, cu 95 % mai puţin decât la Manchester United (unde câştiga 21,8 milioane de euro). Asta din cauza plafonului salarial impus de autoritățile americane cluburilor din MLS. Conform reglementărilor în vigoare, LA Galaxy poate cheltui maxim 5 milioane de dolari pentru salariile jucătorilor (foto: lagalaxy.com)

Asta nu înseamnă că Zlatan o va duce rău peste Ocean, suedezul urmând să încaseze o avere din bonusuri și sponsorizări. În vârstă de 36 de ani, Ibrahimovic a cumpărat o pagină întreagă din LA Times în care şi-a anunţat transferul la LA Galaxy, ”mutare” promovată şi într-un clip video. 

Zlatan Ibrahimovic este unul dinter cei mai galonați jucători ai lumii. El a adunat până acum în carieră 730 de meciuri, a marcat 421 de goluri și a câștigat 31 de trofee. În afara lui Manchester United, ”Ibra” a mai jucat pentru Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, Milan și PSG. La LA Galaxy, Zlatan va debuta pe 8 aprilie în meciul împotriva celor de la Sporting KC. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi