Ibrahimovic a renunţat la bani ca să lucreze cu Mourinho. "El m-a făcut golgheter şi campion!"

Ibrahimovic nu s-a uitat la bani când a luat decizia să se transfere la Manchester United. Pentru el a fost suficient că va lucra din nou cu Jose Mourinho. Mai puţin l-a interesat că va pierde bani la salariu. 260 de mii de euro pe săptămână câştigă suedezul la Man United, cu 35 de mii de euro mai puţin decât lua la PSG! Venit liber de contract pe "Old Trafford", suedezul îi arată acum cu degetul pe foşii săi şefi de la Paris, care, spune el, mai au să-i dea aproape 29 de milioane de euro! "Singurul lucru pe care l-am ratat la Paris a fost salariul meu pe ultimele luni!", a spus starul suedez. Presa din Anglia scrie că francezii i-au propus o eşalonare a datoriei, dar jucătorul lui Manchester United nu a fost de acord. 

Suma calculată de "Ibracadabra" reprezintă salarii restante şi bonusuri pentru câştigarea titlului şi a Cupei Franţei cu PSG, dar şi pentru titlul de golgheter. 50 de goluri a marcat suedezul în cele 52 de meciuri disputate în tricoul echipei din Paris.

5 goluri a marcat Ibrahimovic pentru Manchester United în noul sezon din Premier League, ultimul chiar în derby-ul cu Manchester City pierdut cu 1-2 de trupa lui Mourinho. Cei doi au mai lucrat împreună la Inter între 2008 şi 2009. "Sunt puţini jucători în lume ca Ibrahimovic şi sunt extrem de fericit să lucrez din nou cu el!", a spus Mourinho. 

Trebuie să îl înţelegi pe Zlatan. Este un tip amuzant şi dacă nu îl cunoşti s-ar putea să crezi că este puţin arogant. Dar el este doar un tip amuzant, aşa că l-aş descrie astfel: amuzant, învingător şi un adevărat golgheter! Am fost atât de fericit că a venit la Manchester United şi, evident, el este de asemenea bucuros să lucreze cu mine. Sunt sigur că talentul lui îi va delecta pe fanii de pe Old Trafford în sezonul viitor. Experienţa lui îi va ajuta pe tinerii jucători de la echipă,

---e convins Mourinho

Mourinho e un manager fantastic. Am avut o carieră de care m-am bucurat până acum. Sunt pregătit să adaug nişte amintiri plăcute şi din Anglia!,

---a spus Ibrahimovic

Starul suedez apare în cartea lui Carlo Ancelotti, "Quiet Leadership", unde vorbeşte despre antrenorii care i-au marcat cariera. Mourinho e un capitol special.

Mourinho este un adept al disciplinei totale. Totul la el este un joc al minţii. Îi place să manipuleze. A încercat să folosească tot timpul jocuri să mă păcălească şi asta ca să ajungă unde îşi dorea. Mereu să mă motiveze. A funcţionat în cazul meu. Sub comanda lui am ajuns golgheter şi campion. Atâta timp cât lucrurile astea merg cu mine, totul este bine. 

Modul în care Mourinho pregătea meciurile era ceva nou pentru mine. Îmi dădea energie. Mereu eram plin de adrenalină când jucam sub comanda lui. Nimic nu era de ajuns. Jose ştie cum să se comporte cu un fotbalist,

---mai spune Zlatan

 

Foto: Associated Press 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi