Ianis Zicu se întoarce la Dinamo. Cu cine va face echipă în ”Ștefan cel Mare”

După plecările lui Contra și Mutu din staff-ul ”câinilor”, Dinamo a luat-o puțin la vale în campionat. După 2-2 pe terenul Craiovei cu ”Guriță” pe bancă, dinamoviștii au bifat două înfrângeri, un egal și o victorie. Problema e că Dinamo ar putea rămâne și fără unul dintre cei mai importanți jucători - Nemec este dorit cu insistență de Gigi Becali în locul lui Denis Alibec. 

Dacă ar fi după el, Miriuță (foto: sportpictures.eu) nu i-ar da drumul jucătorului slovac, pe care îl consideră cel mai bun atacant din România. Miriuță îl vede plecat pe Nemec mai degrabă în străinătate, decât la FCSB.

”Sunt sigur că, dacă va veni o ofertă foarte bună, patronul nu îi va pune piedică jucătorului. Eu știu că i s-a făcut o ofertă, am discutat și eu cu el. Acum rămâne să vedem ce își dorește și Adam” (foto: sportpictures.eu) 

”Eu îl văd plecând afară. E jucător de națională. În țările alea.. îndepărtate, mai poate să prindă un contract bun. Adam este cel mai bun atacant din România. Unii îl critică pentru că nu a marcat, dar trebuie văzut cum joacă el și cum se pune în slujba echipei”, a declarat Vasile Miriuță la Telekom Sport. 

Negoiță se gândește mai mult acum la omul ideal pentru înlocuirea lui Adi Mutu, și mai puțin la un eventual transfer al lui Nemec. Și, potrivit unor surse apropiate clubului, Ianis Zicu și Cristi Bobar vor completa formula administrativă a grupării din ”Ștefan cel Mare”.

Fost jucător important la Dinamo, Zicu (foto: sportpictures.eu) se va ocupa de imaginea clubului, în vreme ce Bobar va prelua atribuțiile pe care le-a avut Mutu și care, de asemenea, nu va avea drept de semnătură. 
  
Ianis Zicu a comentat subiectul în urmă cu câteva zile, la Digisport, dar s-a făcut că plouă mai mult...”Nu am fost contactat de nimeni. În acest moment, nu mă tentează această variantă. Nu îmi place să vin în timpul campionatului. Dacă ar fi vorba să fie adevărat, aș accepta, dar din iarnă. Pentru că atunci ai posibilitatea să faci multe lucruri, e timp. Eu mă simt în stare de orice în fotbalul romanesc”, a spus Ianis Zicu. În ceea ce-l privește pe Cristi Bobar (foto: dinamo1948), acesta se reîntoarce la Dinamo, unde a mai lucrat aproape doi ani ca director sportiv.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi