Ia în fiecare zi șapte rotiri gratuite în Starburst prin promoția Meciul Zilei!

"Meciul zilei" este o promoție oferită de Sportingbet (Deschide un cont acum!) prin care agenția oferă șapte rotiri gratuite zilnic la jocuri de cazino dacă pariezi pe scorul corect al meciului ales pentru ziua respectivă.

Regulile sunt destul de simple:

  • Trebuie să pui un pariu single pe opțiunea Scor Corect înainte ca meciul să înceapă.
  • Poți paria orice sumă de bani dorești (minim 2RON).
  • Nu are importanță dacă pariul este câștigător sau nu.
  • Rotirile sunt creditate în ziua următoare la ora 14:00 și sunt disponibile doar în jocul Starburst.
  • Aceste rotiri trebuie utilizate până în ziua următoare la ora 01:59 iar eventualele câștiguri trebuie rulate o dată în același joc și interval orar înainte să poți retrage eventuale câștiguri.

De exemplu dacă pariezi pe Meciul zilei de luni, primești marți la ora 14:00 un număr de șapte rotiri gratuite care trebuie folosite până miercuri la ora 01:59.

meciul-zilei.png

Promoția este destul de avantajoasă și se merită să profiți de pe urma ei zilnic, iar în cele ce urmează îți voi explica de ce. Așa cum am spus mai sus, miza minimă este de 2RON. O rotire valorează 0.50RON, deci cele șapte rotiri valorează 3.50RON.

Să presupunem că pariezi în fiecare zi pe "Meciul zilei" timp de o lună (30 de zile). Asta înseamnă că ai nevoie de un buget de 60RON pentru a primi un număr total de 210 rotiri (în valoare de peste 100RON). Poate că de multe ori nu vei câștiga nimic din urma acestor rotiri dar mai devreme sau mai târziu norocul îți va surâde și sigur vei prinde și zile în care vei obține un profit consistent.

Plus că cei 60RON mizați de tine într-o lună nu sunt neapărat pierduți. Tu vei avea 30 de pariuri în picioare și vei avea nevoie de maxim 4-5 pariuri câștigătoare pentru a recupera integral banii mizați. Iar dacă ești norocos poți face profit doar din urma pariurilor. Astfel ce vei lua din rotiri va fi ca un câștig suplimentar.

Cred că scenariul prezentat de mine mai sus este unul mai mult decât realist astfel încât nu ai nici un motiv pentru a nu profita de pe urma acestei oferte, mai ales că investiția totală este destul de mică.

Ținând cont că rotirile sunt creditate întotdeauna doar în Starburst, a venit momentul să îți prezint pe scurt acest joc:

Starburst
Starburst face parte din categoria "Sloturi video" și este un joc cu 5 coloane, 3 rânduri și maxim 10 linii de miză. Facilitatea principală a acestui joc este reprezentată de simbolurile "Starburst Wild". Când primești un astfel de simbol vei vedea că acesta se extinde pe întreaga sa coloană și înlocuiește orice alt simbol pentru a da câștigul maxim pe fiecare linie în parte. Mai mult decât atât vei primi și o reînvârtire în care acea coloană de "Starburst Wild" rămâne nemișcată, iar asta îți poate aduce câștiguri importante dacă prinzi câteva mâini norocoase. De altfel o singure învârtire poate aduce câștiguri de până la 50,000RON!

starburst.png

Deschide un cont acum și primești un bonus de bun venit de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi