I se spune Fenomenul și are deja 9 mil dolari la 22 de ani! L-a bătut și pe Negreanu

Adrian Mateos se anunță a fi unul dintre cei mai buni jucători din istoria pokerului. Are doar 22 de ani, dar deja a câștigat 9 milioane de dolari și trei Brățări WSOP în doar 4 ani. Trei milioane de dolari îl mai despart să-l egaleze la bani pe idolul său - Juan Carlos Mortensen, cel care a câștigat 13 milioane de dolari până la vârsta de 45 de ani!

"Voi juca în fiecare zi, pentru că îmi place la nebunie să fac asta! Pokerul nu este un job pentru mine. Voi juca zi de zi, atâta timp cât voi putea să fac asta”, a declarat tânărul campion. Mateos a ratat în primăvară masa finală la PokerStars Championship High Roller - Monte Carlo. Spaniolul (foto: worldpokertour.coma terminat apoi pe locurile 2, respectiv 9 în alte două evenimente de 10 mii de dolari.  

”Fenomenal, vrăjitor, genial” - așa l-au caracterizat cel care l-au cunoscut pe noul star din pokerul mondial, care și-a propus să-l depășească la bani Juan Carlos Mortensen. ”Știu că sunt aproape. Ar fi frumos pentru mine să-l egalez. Și ar fi ca un vis să devin numărul 1 în lume”, spune Mateos.  

Cea mai recentă victorie a bifat-o în Heads-Up No-Limit Hold'em Championship, de 10 mii de dolari, la finalul căruia a câștigat a treia Brățară WSOP. Cu această ocazie, Adrian Mateos a fost desemnat și cel mai tânăr jucător din circuitul profesionist care câștigă trei Brățări, detronându-l de pe această poziție pe germanul Dominik Nitsche. De trei ani deținea Nitsche acest record, atunci când i-a luat locul americanului Phil Ivey - deținătorul acestui record timp de 12 ani! 

INTRĂ ÎN CAMERA DE POKER RECOMANDATĂ DE PARIURIX.COM PENTRU A PARTICIPA LA CELE MAI INTERESANTE COMPETIŢII!

”E ceva nebunesc să am deja trei Brățări WSOP la 22 de ani, dar mă simt foarte bine. Chiar îmi place să joc pentru titluri și bani, dar în poker este greu să atingi aceste obiective, pentru că nu depinde întotdeauna de tine. Singurul lucru pe care îl pot face este să joc cât mai bine. Ăsta este scopul meu", mai spune Mateos, care are un CV pe care mulți nu-l reușesc într-o viață! A început să joace poker online la vârsta de 16 ani și a câștigat prima sa Brățară la 19 ani, la WSOP Europa. 

Tânărul campion din Spania (foto: pokernews.com) a dezvăluit că pierde ore în șir uitându-se la marii jucătorii de poker ai lumii - le studiază aproape fiecare gest la masa de joc și încearcă, apoi, să pună totul în aplicare la competițiile la care ia parte. Îi plac în sepcial competițiile cu mize mari. Și asta pentru a trecut de mult timp de stadiul în care se mulțumea cu câteva mii de dolari.

A lua loc la mesele finale în competițiile în care participă este ca o plimbare în parc pentru Mateos...Spaniolul a bifat până acum victorii mari în fața unor super-campioni ca Daniel Negreanu, Ian O'Hara, Eric Wasserson, Taylor Paur, Ryan Hughes și Charlie Carrel, înainte de a se confrunta cu marele John Smith în ultima finală câștigată.  ”John Smith joacă diferit față de mulți jucători. Este foarte dificil să joci împotriva lui, pentru că el poate face diferența și poata schimba soarta unui meci la fiecare mână”, a declarat noul ”extraterestru” din poker care și-a propus să câștige în acest an cele mai mari competiții. 

129 de jucători s-au înscris la startul ultimei competiții câștigată de spaniolul Andrian Mateos (foto: calvinayre.com), iar mai jos e clasamentul final:

1. Adrian Mateos - 335 656$
2. John Smith - 208 154$
3. Ryan Riess - 112 379$
3. Charlie Carrel - 112 379$
6. Ryan Fee - 54 986$
6. Jack Duong - 54 986$
6. Olivier Busquet - 54 986$
6. Ryan Hughes - 54 986$
12. Moritz Dietrich - 26 711$
12. Dario Sammartino - 26 711$
12. Russell Thomas - 26 711$
12. Taylor Paur - 26 711$
12. Jason Les - 26 711$
12. Joseph McKeehen - 26 711$
12. Chris Moore - 26 711$
12. Dan Smith - 26 711$

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi