I-a pus Dumnezeu mâna în cap! Cât noroc să ai ca să faci avere la loterie?!

Averile se fac și la loto, nu doar la pariuri. A demonstrat-o un american, care este așteptat la sediul Loteriei Naționale să ridice premiul de 447,8 milioane de dolari - al 10-lea cel mai mare câștig la loterie din istoria Statelor Unite! Biletul câștigător cu toate cele șase numere extrase la jocul Powerball a fost cumpărat de la Magazinul ”Marietta Liquor & Deli” din Riverside, California, o localitate aflată la aproximativ 130 kilometri sud de Los Angeles. 

Loteria de stat a publicat imediat anunțul cu biletul câștigător pe site-ul oficial, iar acum norocosul este așteptat să ridice marele premiu. Are la dispoziție un an de zile să facă asta, conform legilor în vigoare din Statele Unite ale Americii. Dacă nimeni nu va revendica acest câștig, atunci acesta va fi vărsat în fondul de premiere al loteriei naționale. 

Pariază acum la agenția de pariuri recomandată de PariuriX.com!

20-26-32-38-58 și 3 (nr de Powerball) au fost numerele extrase care l-au făcut fericit pe jucătorul din California. După ce va plăti toate taxele, câștigătorul (sau câștigătoarea) va rămâne în mână cu 279,1 milioane de dolari. Premiul cel mare a ajuns la această sumă întrucât nimeni nu a intuit ce numere se vor extrage de la începutul lunii aprilie. Acum, șansele de câștig al jack-pot-ului au fost de 1 la 292!

Totodată, oficlialii Loteriei de stat a SUA au anunțat că proprietarul magazinului care a vândut biletul va primi un ”bonus retailer” în valoare de 1 milion de dolari. De menționat că Powerball se joacă în 44 de state din America, în Washington DC, Puerto Rico și chiar Insulele Virgine.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi