Share

Pronostic pentru Hugo Daubias - Amine Ahouda, ITF Maroc F6, 15.11.2017

Tenis

Cota: 1.44

Adaugat de: Tudor Cosma

14 Noi 2017 20:51 391 0
Logo Hugo Daubias
Logo Amine Ahouda
Hugo Daubias
Amine Ahouda
VS
13:30 15 Noiembrie 2017
ITF Maroc F6

Analiză și informații pentru Hugo Daubias v Amine Ahouda

Turneul ITF Maroc F6 are loc în Agadir, unul dintre cele mai frumoase orașe din lume, iar în această analiză voi detalia partida dintre Hugo Daubias și Amîne Ahouda, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Agadir este o localitate de aproape 500.000 de locuitori, aflată pe malul Oceanului Atlantic, și poate și mai important, la baza Muntelui Atlas, astfel oferind multe opțiuni în special turistice. 
Daca vorbim despre tenis, turneul de aici este mic, de 15.000 de dolari, așadar valoarea minimă admisă de Federația Internațională de Tenis. 
Baza sportivă se numește Royal Tennis Club d'Agadir, cea mai importantă din această zonă, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber, evident, aici clima fiind mult mai bună decât în Europa, mâine anunțându-se 23 de grade și soare. 
Tabloul de concurs mi se pare foarte puternic, cu nume precum Gakhov, Zekic, Bague sau Ouahab. 

Amine Ahouda este un marocan de 20 de ani, clasat pe locul 722 ATP, și aflat la cel mai bun sezon din cariera sa. 
Ahouda este talentat, poate neașteptat pentru un jucător din această parte a Africii, fiind un mare specialist pe zgură. 
In acest an a început să aibă și rezultate, având sfert de finală la ITF Tunisia F11, sfert de finală la ITF Tunisia F21 și sfert de finală la ITF Tunisia F29. 
Insa cel mai importantă competiție a sa a fost turneul ATP de la Marrakech, unde din postura de wild-card l-a învins 6-4 6-4 pe Marcel Granollers (locul 178 ATP), apoi fiind învins de Struff (locul 54 ATP), însă după o partidă solidă, 3-6 4-6. 
Recent, forma sa nu a mai fost atât de bună, având înfrângeri în două seturi cu Barranco (locul 1199 ATP) și cu Brancaccio (locul 620), însă iarăși după meciuri în care a arătat un nivel decent. 
Aici:

- 6-0 6-0 cu Martinez (locul 1985 ATP), câștigând 89% mingi cu primul serviciu, 56% cu cel secund, fără să ofere mingi de break

Hugo Daubias este un francez de 21 de ani, clasat pe locul 1013 ATP, și deasemenea aflat la cel mai bun sezon din cariera sa. 
Hugo a intrat în premieră recent în prima mie mondială, de unde a și ieșit la scurt timp după o serie proastă de rezultate. 
Totusi, sezonul său nu este chiar slab, Daubias având o semifinală la ITF Maroc F3, optimi de finală la ITF Germania F11, optimi de finală la ITF Maroc F2 și optimi de finală la ITF Franța F9. 
Insa formasa în ultimele trei luni este foarte slabă, el neavând nicio victorie și intrând în acest turneu după 6 înfrângeri consecutive. Iar unele dintre ele chiar au fost cu oponenți modești, precum un 5-7 6-4 3-6 cu Di Prima (locul 1321 ATP) la ITF Maroc F4, pe zgură, sau un 4-6 7-6 2-6 cu Chekhov (tenismen fără clasament), ce e drept pe hard la ITF Franța F21. 
Aici:

- 6-2 6-3 cu Hirs (locul 1888 ATP), câștigând 70% mingi cu primul serviciu, 50% cu cel secund, oferind 2 mingi de break

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Pont Hugo Daubias vs Amine Ahouda: Amine Ahouda castiga

Amine Ahouda nu intră în acest turneu în forma sa cea mai bună, însă consider că mai mult din punct de vedere al rezultatelor el a dezamăgit recent, nu și ca joc, unde a arătat un nivel bun. Iar în primul tur a oferit un 6-0 6-0 în meciul cu Martinez, jucând chiar solid, simțindu-se foarte bine pe teren propriu. Daubias nu este în prima mie mondială, și vine aici în formă foarte slabă, fără nicio victorie din august, și cu înfrângeri chiar și la oponenți fără clasament. În primul tur a trecut în două seturi de un localnic semi-amator, Hirs, însă chiar și acolo și-a pierdut de două ori serviciul. Consider astfel că Ahouda are prima șansă, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Amine Ahouda castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.44

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

42

Castigate:

22

Pierdute:

11

Anulate:

5

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici