Hoţii au dat iama la Zurich - au furat ceasul lui Cristiano Ronaldo!

Gala în care s-a acordat trofeul pentru cel mai bun fotbalist al anului 2016 a fost una care a trezit un interes imens în întreaga lume. La gala de Zurich s-au "conectat" însă şi hoţomanii! Aşa se face că, cu puţin timp înaintea ceremoniei oficiale, din seifurile organizatorilor s-au "evaporat" ceasurile de lux în valoare de 558 de mii de euro care urmau să fie acordate câştigătorilor! 

Firesc, şefii fotbalului au fost obligaţi să se orienteze rapid. Ca să nu se facă de ruşine, aceştia au apelat la "rezerve", dar care nu s-au ridicat la nivelul "pieselor" puse deoparte pentru Cristiano Ronaldo şi ceilalţi. Astfel că, în loc de un ceas Hublot în valoare de 93 000 euro (418 000 ron), câştigătorii au primit un alt model mult mai ieftin..."Big Bang Football" se chemau ceasurile fabricate în ediţie limitată şi care le erau destinate starurilor fotbalului mondial. Totuşi, Cristiano Ronaldo îl va primi! Organizatorii au anunţat că au dat comandă pentru altele (Foto: hublot.com), pe care le vor trimite câştigătorilor imediat ce acestea vor fi gata. 

Între timp, poliţia elveţiană a declanşat o anchetă în urma plângerii făcută de către şefii FIFA. Surse au dezvăluit pentru presa din Germania că în cercul de suspecţi s-ar afla şi un angajat al forului mondial, care ar fi povestit unor prieteni despre ceasurile de lux care urmau să fie acordate în cadrul galei. Cu siguranţă, cei care conduc fotbalul mondial vor sta acum cu ochii mai mult pe...ceasuri la viitoarele gale unde vor fi premiaţi fotbaliştii. Sau, cine ştie, poate că la următoarea festivitate vor oferi şi cutiile. Nu de alta, dar se pare că hoţii nu au fost interesaţi de ambalaje...

Cristiano Ronaldo e topit după ceasurile de lux. În urmă cu doi ani a plătit 450 000 de euro pentru 4 modele de ceas de la Delacour. "Este bine să fii diferit!", spunea atunci starul Realului, care a fost desemnat în urmă unui studiu realizat de "Habbo Hotel" drept personajul cu cea mai mare influența în rândul tinerilor în materie de vestimentație în Spania. Cristiano Ronaldo este şi ambasador al companiei producătoare de ceasuri de lux, TAG Heuer. 

 

Foto: Abaca/Hepta/Sportpictures

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi