Higuain, dorit de Arsene Wenger la Arsenal

Arsenal a pus "tunurile" pe italienii de la Napoli. Englezii îi fac pressing lui Higuain, care e dorit insistent de Arsene Wenger la Arsenal. Finalist la Euro 2016, Olivier Giroud face parte din oferta lui Arsenal, care mai e dispusă să plătească și 60 milioane de euro ! Șeful lui Napoli, De Laurentis, nu vrea să renunțe, însă, așa ușor la fostul galactic al Realului, căruia pe 30 iunie i-a expirat clauza de 94 de milioane de euro. 71 de goluri în 104 partide a marcat până acum Higuain în tricoul lui Napoli, unde a ajuns în 2013.

Englezii vor trebui să muncească din greu dacă vor să-l aducă în curtea lor pe Higuain - și Juventus îl vrea pe golgheterul argentinian, care e văzut înlocuitorul perfect pentru Morata. Odată cu aducerea lui Higuain, Wenger ar mai rezolva încă o problemă: venit în 2014 la Arsenal, chilianul Alexis Sanchez va fi liber să plece de pe "Emirates". 

Sezonul transferurilor este în plină desfășurare, iar surprizele pot apărea oricând. Și fosta echipă a lui Chivu, Inter, s-a înscris pe lista...Echipa de pe "San Siro" îl vrea cu orice preț pe noul campion al Europei, portughezul Joao Mario.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi