Share

Finlanda Veikkausliiga, HIFK-SJK: Mergem pe un pont 2+

Ponturi Fotbal

Cota: 2.30

Adaugat de: Razvan Codorean

14 Iun 2017 10:45 570 0
Logo HIFK
Logo SJK
HIFK
SJK
VS
18:30 14 Iunie 2017
Fotbal Finlanda

Analiză și informații pentru HIFK v SJK

HIFK, formație aflată pe penultima poziție în ierarhia Veikausliiga, întâlnește astăzi pe SJL, o altă echipă aflată în zona de jos a ierarhiei.

HIFK

HIFK, spuneam, este pe penultima poziție, loc retrogradabil, iar lucrurile nu merg deloc conform planului. Gazdele de astăzi nu au reușit să câștige vreo întâlnire din ultimele patru, iar cea mai mare problemă o reprezintă faptul că primesc multe goluri pe final de meci. De altfel, statistica ne arată că 7 dintre cele 12 goluri încasate de HIFK au venit după minutul 75, acesta fiind și motivul pentru care conducerea clubului a decis să întărească corpul de specialiști care se icupă de pregătirea mentală a jucătorilor. HIFK nu a reușit să marcheze în 57% dintre meciurile disputate acasă, însă, totuși, pe propriul teren a obținut 62% din puncte.

În ceea ce privește efectivul, la gazde singura problemă majoră o reprezintă cea legată de golgeterul Pekka Sihvola. Acesta a vorbit într-un interviu televizat despre necesitatea unei pauze, iar presa finlandeză speculează că este un semn că și-ar dori să părăsească actuala sa echipă.

SJK

Nici oaspeții nu sunt într-o formă prea bună și au nevoie de puncte pentru a părăsi zona periculoasă. Similaritățile cu echipa gazdă nu se opresc aici. În deplasare defensiva nu funcționează foarte bine și, mai mult, 8 dintre cele 22 de goluri încasate au venit după minutul 75. Sigur, dacă ne raportăm la cifrele lui HIFK, procentual SJK stă mult mai bine, însă este limpede că și jucătorii acestei echipe au de lucrat la modul în care abordează fazele finale ale jocului. Și ne referim aici la defensivă, pentru că, în atac, oaspeții de astăzi au avut o eficiență mult mai mare în repriza secundă (73% dintre reușite).

Noul antrenor, Manuel Roca, nu are probleme de efectiv și speră ca acest prim meci după pauza dedicată echipelor naționale să-i aducă un rezultat care să permită echipei sale să aibă premisele pentru a părăsi zona periculoasă a ierarhiei.

Pariază pe Cupa Confederațiilor și / sau pe Campionatul European U21!

Vei primi un FREEBET săptămânal de 50RON, dar și un bonus de 25% la pariurile multiple!

Pont HIFK VS SJK: Minimum un gol după minutul 75

Am amintit în analiză că ambele echipe sunt extrem de vulnerabile în fazele finale ale întâlnirilor și, pe de altă parte, că SJK marchează mai mult în repriza secundă. Și cum vorbim despre formații avide de puncte mă aștept la o confruntare disputată până la finalul timpului de joc și la măcar o reușită în joc după minutul 75.

Pont pariuri: Minimum un gol după minutul 75

Miza: 8/10

Cota: 2.30

Adaugat de: Razvan Codorean

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Razvan Codorean

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici