Share

Hibernian - Dundee United, ponturi fotbal Scoţia Championship 06.01.2017

Ponturi Fotbal

Cota: 1.78

Adaugat de: Laurenţiu Gabriel

05 Ian 2017 17:44 2,2k 1
Logo Hibernian FC
Logo Dundee United
Hibernian FC
Dundee United
VS
21:45 06 Ianuarie 2017
Scotia - Championship

Analiză și informații pentru Hibernian FC v Dundee United

Avem derby la Edinhburg vineri de la ora 21:45, derby la care vă propun un pronostic care are cota 1.78. Hibernian şi Dundee United sunt primele 2 clasate din liga secundă scoţiană şi în mod normal vor duce o luptă în doi pentru promovare, diferenţa dintre locul secund şi a treia clasată fiind de 10 puncte.

Hibernian

A trecut în fruntea clasamentului chiar în ultima zi a anului 2016, atunci când a revenit pe terenul lui Falkirk de la 0:1 şi s-a impus graţie unui gol marcat în minutul 87. După acel succes a ajuns la 39 de puncte, depăşind-o cu un punct pe Dundee United, formaţie care a cedat surprinzător pe terenul locului 8, Dumbarton. Victoria de la Falkirk a prelungit la 4 seria de meciuri fără înfrângere a celor de la Hibernian.

Acasă a pierdut un singur joc în campionatul curent, cu Ayr United în luna septembrie, partidă în care la scorul de 1:0 pentru ea a rămas în 10 jucători. După acel eşec au urmat 3 victorii la 0 şi 3 rezultte de 1:1.

Dundee United

Până la eşecul de sâmbăta trecută avea 12 meciuri la rând fără vreo înfrângere în Championship. Eşecul de la Dumbarton a fost surprinzător şi deoarece adversara avea 5 meciuri fără gol marcat acasă în acest campionat. După acea înfrângere Dundee United a ajuns la peste 6 ore de joc în care a marcat doar un gol departe de propria arenă.

Întâlniri directe

Vom asista vineri seară la cea de-a treia dispută directă din campionatul curent. Mai întâi Dundee United obţinea un egal pe terenul lui Hibernian (1:1 la începutul lunii octombrie), iar 2 luni mai târziu se impunea acasă cu 1:0. În ambele partide Dundee United a înscris după minutul 65.

Hbernian - Dundee United cote pariuri la această casă de pariuri online

Pont recomandat Hibernian FC VS Dundee United

Modul în care au decurs precedentele dispute directe dar şi miza foarte mare a partidei mă fac să cred că nu vom vedea prea mult spectacol. În plus, dacă nu marca în minutul 87 la Falkirk, Hibernian putea ajunge la 5 etape consecutive terminate cu maxim 2 goluri. Acasă a încheiat în acest mod 5 din ultimele 6 jocuri din campionat. Dundee United are în ultimele 7 etape nu mai puţin de 6 jocuri terminate cu sub 1.5 goluri. În precedentele 4 deplasări ale echipei pregătite de către Ray McKinnon golaverajul total a fost 1:1, adică o medie de 0.5 goluri marcate per joc. Toate acestea sunt argumente pentru care aleg să merg cu încredere maximă pe pronosticul sub 2.5 goluri.

Pont pariuri: Sub 2.5 goluri

Miza: 10/10

Cota: 1.78

Adaugat de: Laurenţiu Gabriel

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 21

70%

Nu 9

30%

Laurenţiu Gabriel

Mai multe despre mine pe profilul de Facebook https://www.facebook.com/laurentiugabriel85

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive

Discutii

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici

FCSB vs Astra. Pontul lui Dan Ștefănescu
Cota: 1.55 20 Mai 2018 20:45 0