Heynckes i-a suflat de sub nas lui Liverpool un jucător de top. Când semnează

În căutare de jucători noi jucători care să ”învioreze” mijlocul terenului și, în același timp, să umple golul după plecarea lui Coutinho, Jurgen Klopp a primit o lovitură neașteptată. Iar aceasta a venit de unde se aștepta cel mai puțin. Deși Schalke ține cu dinții de el, Leon Goretzka a refuzat o nouă prelungire a contractului și e hotărât să plece la Bayern Munchen! Deși Schalke era dispusă să-i ofere un contract dublu față de cel actual, mijlocașul de 22 de ani nu mai vrea pe ”Veltins Arena”. Arsenal și Man United îl aveau și ele pe ”radar” pe Goretzka (foto: schalke04.de), considerat unul dintre cei mai buni tineri mijlocași din lume. 

E informația vehiculată de o parte a presei germane, care notează că Goretzka va deveni cel mai bine plătit jucător de 22 de ani din lume. Mai mult, spaniolii de la Marca scriu că mijlocașul lui Schalke ar fi semnat chiar un pre-contract cu Bayern și că se va alătura bavarezilor la finalul sezonului. 

Până de curând, se credea că Liverpool are cele mai mari șanse să semneze cu Leon Goretzka, dată fiind și relația excelentă dintrr jucător și Jurgen Klopp, dar și a faptului că mijlocașul german este un fan al lui Liverpool. Pe ”Anfiled”, Goretzka este dorit pentru a-l înlocui pe Emre Can (foto: facebook), care s-ar afla în discuții avansate cu Juventus pentru un transfer.  

Goretzka joacă la Schalke de patru sezoane și este unul dintre jucătorii ”cheie” din echipă. Ela devenit o țintă primordială pentru greii din Europa odată cu victoria Germaniei la Cupa Confederațiilor. Dar el era monitorizat încă de la Olimpiada din 2016. Schalke intenționa să-i ofere o mărire de salariu considerabilă - undeva la 12 milioane de euro pe sezon.

Numai că ofertele apărute între timp (printre care și cea a Barcelonei) l-au făcut pe Goretzka să refuze o nouă înțelegere. Nemții scriu că mijlocașul de 22 de ani s-ar fi hotărât cu mai mul ttimp în urmă să se mute la Munchen, devenită în ultima vreme o tabără a ”refugiaților” din Bundesliga. Așa s-a întâmplat și în cazul unor altor jucători, precum Robert Lewandoski, Mario Gomez sau Matt Hummels.

Mutarea la un club ca Bayern Munchen este un mare pas înainte pentru tânărul mijlocaș (foto: schalke04.de), care are șansa să crească lângă fotbaliști uriași. În așteptarea lui Goretzka, fanii bavarezilor au făcut un clip cu cele mai reușite faze reușite de mijlocașul lui Schalke..

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi