Share

HERTHA BERLIN vs. BAYER LEVERKUSEN, Gazdele au nevoie de victorie pentru a-şi asigura prezenţa în grupele EL

Fotbal Germania

Cota: 2.05

Adaugat de: Admin

20 Mai 2017 01:03 939 0
Logo Hertha Berlin
Logo Bayer Leverkusen
Hertha Berlin
Bayer Leverkusen
VS
16:30 20 Mai 2017
Bundesliga

Analiză și informații pentru Hertha Berlin v Bayer Leverkusen

HERTHA BERLIN ocupă poziţia a 5-a în momentul de faţă, însă această poziţie poate fi pierdută în cazul unor rezultate ale următoarelor două clasate, aşa că gruparea din Berlin va da tot ce are mai bun în această ultimă etapă pentru a fi sigură că încheie pe această poziţie, care o trimite direct în grupele Europa League.

BAYER LEVERKUSEN a trăit periculos acum pe final de sezon, iar în funcţie de celelalte rezultate înregistrate s-ar putea să coboare până la limita retrogradării, urmând să încheie pe o poziţie ruşinoasă după ce în urmă cu câteva sezoane lupta în fiecare sezon la titlu.

Pont Hertha Berlin VS Bayer Leverkusen: Câştigă Hertha Berlin

Gazdele au avut un parcurs destul de slăbuţ în ultimele partide de Bundesliga, ţinând cont că au înregistrat doar 3 victorii şi 6 înfrângeri în ultimele 9 partide din competiţia internă. Însă pe teren propriu Hertha a fost greu de bătut în acest sezon, iar în ultimele 9 jocuri a cedat doar în faţa celor de la Leipzig şi Hoffenheim, poziţiile 2 şi 4 din clasament. În rest rest 6 victorii şi un rezultat de egalitate. Leverkusen în schimb are o singură victorie în ultimele 14 partide în toate competiţiile! O serie extrem e slabă pentru gruparea de pe BayArena, care a terminat la egalitate de 6 ori şi a fost învinsă de 7 în ultimele 14 jocuri. În deplasare Leverkusen are o victorie, pe terenul retrogradatei Darmstadt, un egal, şi 4 înfrângeri în ultimele 6 jocuri în Bundesliga, şi sunt slabe şanse să încheie cu un succes pe terenul Herthei în ultima rundă a acestei stagiuni. Echipa din Berlin s-a bazat pe meciurile de acasă în acest sezon, după ce a câştigat 12 din cele 16 dispute în faţa propriilor fani, şi sunt mari şanse să încheie stagiunea 2016-2017 cu o nouă victorie.

Pont pariuri: Câştigă Hertha Berlin

Miza: 9/10

Cota: 2.05

Adaugat de: Admin

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Admin

Ponturi:

32

Castigate:

20

Pierdute:

11

Anulate:

0

De peste 15 ani joc la pariuri sportive și de peste 10 ani joc la pariuri sportive online. Am scris "Pariuri sportive fără secrete" prima carte tipărită în română și alte câteva cărți electronice, menite să ajute pariorii să câștige la pariuri.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici