Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi pentru primul pariu 1X2 pe Hermannstadt vs FCSB!

FC Hermannstadt este singura echipă de eșalon inferior ajunsă în sferturile de finală ale Cupei României, dar pe aceasta o așteaptă un meci greu în compania celor de la FCSB. Partida are loc miercuri 28 februarie, cu începere de la ora 18:30. Indiferent că mergi pe o victorie previzibilă a ”roș-albaștrilor”, pe un succes surprinzător al sibienilor, sau pe un rezultat de egalitate la finalul primelor 90 de minute de joc, poți plasa pariul dorit la o cotă specială de 10.00! Iar dacă acesta este pierzător, primești înapoi dublul mizei! Pare prea frumos să fie adevărat? Nu, nu este, doar că oferta este disponibilă numai pentru pariorii care se înregistrează acum la această agenție de pariuri sportive prin intermediul link-urilor speciale din articol.  

Deschide cont și plasează un pariu 1X2 pe Hermannstadt vs FCSB!

Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

 

CUM IAU PARTE LA ACEASTĂ PROMOȚIE?

 1. Deschide un cont nou la această casă de pariuri online utilizând la înregistrare codul promoțional ”FCSB

 2. Plasează un pariu de 50RON pe piața 1x2 la partida Hermannstadt vs FCSB (victorie Hermannstadt, Egal sau Victorie FCSB). Partida are loc miercuri 28 februarie, cu începere de la ora 18:30

 3. În funcție de rezultatul pariului există două posibilități:
  Pariul este câștigător: vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor normale de pe site, iar suma EXTRA va fi creditată sub formă de fonduri suplimentare. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de 1.60 sau mai mari înainte de a putea fi retrase.
  Pariul este pierzător: vei primi înapoi DUBLUL MIZEI sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 6 ori (6x) pe cote de minim 1.60 înainte de a putea fi retrase.


Exemplu: ai plasat un pariu de 50RON pe victoria elevilor lui Dică la o cotă standard de 1.50. Dacă pariul iese, atunci primești ca fonduri reale suma de 75RON (50 * 1.50) și ca fonduri EXTRA 425RON (50 * 10 - 75). Vei avea de rulat suma de 1,700RON înainte de a putea solicita o retragere.. Dacă pariul nu iese, primești înapoi 100RON ca fonduri extra și trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 600RON.
 

Termeni și condiții

 • Oferta este valabilă doar pentru clienții noi care își deschid acum cont la această casă de pariuri online.
 • Jucătorii care aplică pentru această ofertă nu vor mai putea participa la alte oferte de bun venit oferite de agenția recomandată.
 • Miza pariului inițial poate fi și mai mare de 50RON, dar doar acei 50RON sunt luați în considerare pentru promoție. 
 • Pariorii care efectuează un depozit utilizând portofelele electronice Skrill / Neteller nu se califică pentru această promoție.
 • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
 • Pariul de calificare va fi plasat la cota normală de pe site dar va fi calculat în funcție de cota specială.
 • Condițiile de rulaj trebuiesc îndeplinite în maxim 7 zile din momentul creditării sumei suplimentare.
 • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.

Deschide cont și plasează un pariu 1X2 pe Hermannstadt vs FCSB!

Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!