Hermannstadt vs FCSB, amânat pentru mâine la 14:00! Ce se întâmplă cu biletul tău la pariuri

FCSB a făcut scandal și a cerut federației amânarea meciului cu Hermannstadt din sferturile Cupei României. Ardelenii și-au dat toată silința și au dat asigurări că meciul va beneficia de cele mai bune condiții. La Sibiu, interesul era enorm, mai ales că gruparea antrenată de Alexandru Pelici a adus special din Italia o instalație de nocturnă de 60.000 de euro pentru meciul anului (foto: telekomsport.ro). Presa sportivă din România vehiculează că tocmai această investiție este motivul pentru toată această încăpățânare ca meciul să se joace. 

Pentru că e foarte curios faptul că FRF a decis că la Sibiu se poate juca, în condițiile în care toate celelalte meciuri de la acest sfârșit de săptămână care trebuiau să se joace în play-off și play-out au fost amânate! Burleanu a jucat, însă, la două capete și în cele din urmă a pasat responsabilitatea pe umerii brigăzii de arbitri. Care arbitri au decis că nu se poate juca! Dar asta s-a întâmplat după un circ în care gazdele au fost puse să curețe cu lopețile terenul de joc timp de aproape o oră din momentul în care partida trebuia să înceapă (18.30). 

Nervii au răbufnit la Sibiu, iar MM Stoica i-a acuzat dur pe șefii federației. ”Este o bătaie de joc! Partea proastă nu e că suferim noi, care am cheltuit 35.000 euro pentru această deplasare, ci oamenii ăștia care au venit pe stadion să vadă echipa orașului jucând împotriva Stelei! E o bătaie de joc la adresa echipei care a adus cei mai mulți bani în fotbalul românesc! Asta e picătura care umple paharul și votanții să înțeleagă că avem o singură șansă: să mergem pe mână lui Ionuț Lupescu, nu pe mână acestor oameni care se comportă așa cum se comportă și nu mai au respect pentru noi!”, a tunat oficialul lui FCSB, cu trimitere și la arbitrii meciului (foto: sport.ro).

Nici Gigi Becali nu înțelege de ce FRF a dispus amânarea tuturor partidelor, inclusiv din ligile inferioare și etapa de campionat, dar nu și meciul de la Sibiu din Cupă. ” Pot să fac ceva?..Noi am făcut cerere să amânăm. Nu are rost să mă enervez, asta e situația. Dacă el (nn - Răzvan Burleanu) poate să își permită, și văd că poate, să batjocorești o echipă ca Steaua...E mult, e foarte mult! Că Felix Grigore, că regulamentul, că arbitrii, nu știu ce o să spună. Cert este că singura echipă care nu a avut meciul amânat e Steaua", a declarat Gigi Becali la ProX. 

După momente penibile cu ”lopătarii” gazdelor încercând din răsputeri să spargă gheața de pe teren și să îndepărteze zăpada, s-a decis ca meciul să se amâne pentru mâine, la ora 14:00! Problema e că este foarte posibil ca nici mâine să nu se poată juca, pentru că pentru zona Sibiu meteorologii au venit cu aceleași mesaje îngrijorătoare referitoare la vreme.

Astfel, mâine, când ar trebui să se joace partida, sunt prevăzute -2 grade și șanse de peste 75% să ningă. Așa că e de așteptat ca meciul să fie amânat pentru săptămâna viitoare, așa cum s-a întâmplat în cazul meciului dintre CSU Craiova și Dinamo. Jucătorii lui FCSB (foto: sport.ro) au ieșit pe teren și i-au aplaudat pe fani înainte să meargă spre hotel. 

Ce se întâmplă dacă ați luat acest meci la pariuri

Ce se întâmplă cu pariul în cazul în care meciul s-a amânat sau a fost anulat? Aceasta este o întrebare pe care și-o pun mulți pariori. Sunt câteva situații, pe care vi le explicăm mai jos...

Scenariul 1 - Am plasat un pariu dar meciul a fost amânat înainte să înceapă

Este un scenariu plauzibil, mai ales la tenis acolo unde de multe ori condițiile meteo joacă feste jucătorilor și organizatorilor, astfel încât unele partide ajung să fie amânate cu câteva ore sau chiar câteva zile. Și la fotbal s-au văzut situații de acest gen în ultima vreme, iar exemplu concret e meciul care trebuia să se joace în această seară la Sibiu. 

Dacă partida se rejoacă în termen de maxim 48 de ore din momentul în care a fost programată inițial, atunci pariul rămâne valid și se așteaptă până când acesta este decis. Dacă trec mai mult de 48 de ore, atunci pariul va fi declarat ”void”. Asta înseamnă :

- în cazul unui pariu single miza va fi returnată

- în cazul unui pariu multiplu evenimentul respectiv va primi o cotă de 1.00.

- în cazul unui pariu în sistem evenimentul respectiv primește cotă de 1.00 în cadrul fiecărei combinați.

Cote bune, ofertă sportivă bogată și promoții tentate! Toate acestea le găsești AICI!

Dacă ai avut de exemplu un bilet multiplu cu 10 pariuri jucat la o agenție care oferea bonus pentru pariuri multiple, iar un pariu primește cotă de 1.00, atunci vei primi un bonus echivalent unui bilet cu 9 meciuri.

Ar mai trebui spus că termenul de 48 de ore este valabil la majoritatea caselor de pariuri online licențiate. Dar fiecare agenție își poate impune propriul regulament intern, astfel încât acest termen ar putea fi diferit în anumite cazuri. De asemenea sunt agenții care pot avea în regulament anumite clauze speciale.

Când este anunțată ora de redisputare

De exemplu, termenul de 48 de ore ar putea fi valid doar dacă noua oră de disputare a partidei este anunțată în decurs de maxim 3 ore din momentul amânării. Să zicem că un meci de fotbal are loc vineri la ora 19:00, dar din cauza unei ploi torențiale el este amânat. Dacă până la ora 22:00 nu este făcută publică noua dată și oră de disputare, atunci s-ar putea acorda direct cotă 1.00 (dar nu este obligatoriu ca toate agențiile să adopte această regulă). Poate în cazul unui meci de tenis la care se știe că se reia imediat ce se oprește ploaia, atunci acest termen de 3 ore ar putea să nu mai existe.

Cel mai bine este ca înainte de toate să citești regulamentul operatorului la care joci pentru a vedea ce prevede în astfel de cazuri, deoarece deciziile luate pot diferi de la caz la caz și de la agenție la agenție (totuși situațiile descrise sunt cele mai frecvente)..

Scenariul 2 - Meciul a început, dar s-a întrerupt

Situația este cam aceeași ca cea prezentată mai sus. În cazul în care partida se reia în termen de 48 de ore, pariul rămâne în picioare, iar în caz contrar se acordă cotă 1.00. Acest lucru ar trebui să fie valabil în mod normal indiferent de rezultatul din acel moment, cu condiția ca pariul să nu fie deja decis.

De exemplu o partidă de fotbal se întrerupe în minutul 60 la scorul de 2:1 pentru gazde. Dacă tu ai pariat pe ”under 2.5”, atunci pariul va fi declarat pierzător indiferent de situație. Această logică funcționează și în sens opus - dacă ai pariat pe ”over 2.5” atunci pariul este declarat câștigător chiar dacă meciul nu mai continuă în acel interval de 48 de ore.

Dacă în schimb tu ai pariat pe o victorie a uneia dintre cele două echipe iar meciul nu se mai reia, atunci primești miza înapoi, indiferent că scorul este 4:0 sau 1:5. Sau cel puțin așa ar fi normal, pentru că nu aș băga mână în foc că toate casele de pariuri procedează ca la carte. Dar dacă joci la una dintre agențiile de pariuri sportive recomandate de PariuriX.com, atunci nu ar trebui să ai parte de surprize neplăcute.

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi