Hermannstadt, șansă mare să joace finala Cupei României! Programul din semifinale

Marea surpriză a actulului sezon al Cupei României, FC Hermannstadt a avut noroc la tragerea la sorți pentru semifinale, Astfel, trupa lui Pelici se va bate cu Gaz Metan Mediaș pentru locul în finala la care sibienii nici măcar nu visau la începutul acestei competiții.

Extrasă prima din urnă la tragerea la sorți de astăzi, cei de la Hermannstadt (foto: sportpictures.eu) vor juca meciul tur pe propriul teren. După ce au eliminat-o pe FCSB cu un scor de neprezentare, ardeleni au o şansă mare la o performanţă istorică. 

Capul de afiș al semifinalelelor Cupei României din acest sezon este întâlnirea dintre CSU Craiova și FC Botoșani, două echipe cu obiective diferite în ultima parte a campionatului - oltenii luptă pentru titlu, în vreme ce Botoșani se bate în play-out. Considerată favorită la câștigarea Cupei, Craiova va juca primul meci pe propriul teren, iar asta poate însemna un mic dezavantaj pentru jucătorii lui Mangia (foto: sportpictures.eu)

În vreme ce FC Botoşani, Gaz Metan Mediaş şi FC Hermannstadt se află în faţa cuceririi primului trofeu din istorie, CSU Craiova este o ”abonată” a acestei competiții. Până în 2013 (înainte de scandalul care a marcat Bănia), Craiova a câştigat de şase ori Cupa României, ultima dată în 1991. 

A fost anul în care oltenii au cucerit și titlul în campionat. ”Alb-albaștrii” (foto: sportpictures.eu) au fost considerați favoriți și în sezonul trecut la câștigarea Cupei României, dar au fost eliminați în semifinale de FC Voluntari - echipa care a și câștigat trofeul. 

Meciurile tur din semifinalele Cupei României 2018 sunt programate să se desfășoare pe 18 aprilie - ziua în care vom cunoaște numele noului președinte al Federației Române de Fotbal. Returul este programat pe 9 mai. Finala se va juca  pe 27 mai 2018.

La această casă de pariuri, CSU Craiova este favorită la câștigarea Cupei României în acest an cu o cotă de 1.90, fiind urmată de FC Botoșani (5.00), Gaz Metan Mediaș și FC Hermannstadt (ambele cu 5.50). 

 Pariază și tu la această casă de pariuri online pe câștigătoarea Cupei României în 2018!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!