Share

Pronosticuri Nantes - Montpellier, derby-ul etapei a 24-a din campionatul francez de handbal masculin

Handbal

Cota: 1.80

Adaugat de: Marius Cătălin

18 Mai 2017 16:31 340 0
Logo HBC Nantes
Logo Montpellier HB
HBC Nantes
Montpellier HB
VS
21:45 21 Mai 2017
Lidl Starligue

Analiză și informații pentru HBC Nantes v Montpellier HB

Campionatul Franței este aproape de final, iar etapa a 24-a ne aduce derby-ul dintre Nantes și Montpellier. Partida este programată să înceapă la ora 21:45.

HBC Nantes. Se află pe locul 2, cu 41 de puncte, la 5 puncte de liderul PSG. Au reușit 20 de victorii, o remiză și doar 2 înfrângeri în acest sezon. Joacă foarte bine acasă, reușind 9 victorii, o remiză și o singură înfrângere, 29-33 cu Nimes. Nici PSG nu a reușit să ia vreun punct pe terenul celor de la Nantes, gazdele impunându-se cu 37-31, fiind singura înfrângere a liderului din acest sezon. Nu mai pot pierde locul 2, și chiar dacă mai au șanse matematice la titlu, este greu de crezut că PSG se va mai încurca până la final. Așadar se anunță un final de campionat liniștit pentru cei de la Nantes. Au câștigat în ultima etapă la Chambery, scor 34-32, iar în ultima partidă de acasă au trecut de Saran, 34-25. În partida tur de la Montpellier, Nantes s-a impus greu, la un singur gol diferență, 26-25, iar în ultima partidă dintre cele două de pe această arenă, Montpellier s-a impus după un meci foarte spectaculos, 33-31.

Montpellier HB. Se află pe locul 3, cu 34 de puncte, și se luptă cu St.Raphael pentru acest loc, fiind la doar 2 puncte în fața lor. Au 17 victorii și 6 înfrângeri în acest sezon, reușind în partidele din deplasare să câștige de 7 ori, pierzând de 4 ori. După un început mai greu cei de la Montpellier au reușit rezultate foarte bune, calificându-se în finala play-off-ului Ligii Campionilor, unde au fost eliminați de Veszprem, dar și în finala Cupei Franței, acolo unde se vor întâlni tot cu Nantes. Au 6 victorii în ultimele 7 etape din campionat, singura echipă care a reușit să îi învingă a fost liderul PSG, scor 34-33 chiar la Montpellier. Vin după victoria de acasă 36-32 cu Aix, iar în ultima partidă din deplasare au câștigat la Nimes cu 34-21.

Pont recomandat HBC Nantes VS Montpellier HB

Chiar dacă au o cotă mare la victorie cei de la Montpellier pot produce ” surpriza ” pe terenul celor de la Nantes. Au reușit în acest an în deplasare victorii cu echipe foarte bune, precum PSG sau Vive Kielce. Nantes este o echipă fără obiectiv în campionat, și probabil se vor concentra mai mult pe finala cupei, iar cei de la Montpellier vor să păstreze locul 3, fiind la mare luptă cu St.Raphael. Din acest motiv cred că Montpellier va forța si chiar dacă cei de la Nantes vor învinge nu cred că vor câștiga la o diferență prea mare. Aleg ca pronostic Montpellier să nu piardă la 2 sau mai multe goluri diferență ( h+1,5), unibet oferind o cotă de 1,80.

Pont pariuri: Montpellier nu pierde la 2 sau mai multe goluri diferență ( h+1,5 )

Miza: 7/10

Cota: 1.80

Adaugat de: Marius Cătălin

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Pont recomandat HBC Nantes VS Montpellier HB

Un alt pronostic pe care-l aleg este la numărul de goluri, și anume peste 57,5 goluri în meci, atât Nantes cât și Montpellier fiind două echipe cu medii mari de goluri, în ultima partidă de pe această arenă înscriindu-se 64 de goluri. Pentru acest pronostic unibet oferă o cotă de 1,61

Pont pariuri: Peste 57,5 goluri

Miza: 10/10

Cota: 1.61

Adaugat de: Marius Cătălin

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marius Cătălin

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul meu pentru meciul Burnley - Chelsea
Cota: 3.15 19 Apr 2018 21:45 0