Hazard, Lukaku și Salah, adversarii lui Andone în noul sezon! 7 mil euro va încasa Deportivo

Retrogradată în liga a doua, Deportivo La Coruna a început să-și vândă jucătorii importanți. Curtat încă de anul trecut de echipele din Anglia, Florin Andone a ajuns până la urmă în Premier League. Scăpată ca prin urechile acului de retrogradare, Brighton & Hove l-a cumpărat pe Andone (foto: brightonandhovealbion.com) în speranța că va sta mai liniștită în sezonul viitor.

Potrivit presei engleze, gruparea condusă de Chris Hughton va plăti spaniolilor 7 milioane de euro în schimbul atacantului român, care s-a înțeles cu englezii pentru un contract pe cinci ani. Clubul din Premier League a anunțat transferul pe site-ul oficial al echipei, împreună cu un mesaj de bun venit pentru Andone, care a semnat cu agenția internațională de impresariat ”You First Sports” - cea care va intermedia transferul său în Anglia.

Două sezoane a jucat Florin Andone la ”Super Depor” înainte să semneze cu Brighton & Hove, timp în care atacantul român a marcat 19 goluri în Primera. Atacantul de 25 de ani este așteptat să se alăture grupării din Premier League începând cu 8 iunie, odată cu debutul ”ferestrei” de transferuri. 

Antrenorul Chris Hughton (foto: brightonandhovealbion.com) este încântat de aducerea atacantului român. ”Suntem încântaţi că Florin a acceptat să joace pentru noi. E un fotbalist pe care-l urmărim de ceva timp şi va cântări destul de mult în atacul nostru. E un fotbalist foarte muncitor, care şi-a dovedit clasa în Spania, la fel şi la nivel internaţional. Abia aştept să lucrez cu el în sezonul următor", a declarat antrenorul lui Brighton.

Deportivo ar fi vrut să-l păstreze pe Andone (foto: sportpictures.eu), dar atacantul român a refuzat să joace în liga a doua. Astfel că spaniolii au ajuns la concluzia că e mai bine să facă rost de ceva bani pentru a aduce alt jucător care să-i ajute să promoveze repede.

”Clubul nostru îi mulțumește lui Florin pentru devotamentul, spiritul de sacrificiu şi munca depusă în aceşti doi ani în care a apărat culorile echipei şi să-i dorească succes în viitoarea experienţă din Anglia, dar şi în restul carierei sportive", au scris spaniolii pe site-ul oficial.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi