Share

Haugesund vs Aalesund, ponturi fotbal Norvegia Tippeligaen 16.07.2017

Ponturi Fotbal

Cota: 2.60

Adaugat de: pescadorul

16 Iul 2017 07:11 2,1k 1
Logo Haugesund
Logo Aalesund
Haugesund
Aalesund
VS
19:00 16 Iulie 2017
Norvegia - Tippeligaen

Analiză și informații pentru Haugesund v Aalesund

Las marii favoriți să respire, în încercarea de a-și confirma statutul în meciurile pe care le au de disputat și pornesc pe firul evenimendetor amintite în Polonia, unde spuneam că Lech are peste 4 zile ciocnirea cu Haugesund în preliminariile Ligii Europene. Până atunci Haughesund va juca astăzi, de la ora 19:00 cu Aalesund în cadrul etapei a 17-a din Tippeligaen. Două rivale cu ceva probleme, gazdele cu returul european pe cap, în timp ce oaspeții se află la limita unei derive decente, după 2 înfrângeri consecutive, deja a 3-a certificând că ar fi în criză și tocmai asta ar încerca să evite.

Haugesund, cu o evoluție inconstantă în ultima mai lungă perioadă, navigănd de la podium pînă la limita retrogradării, sezonul trecut rămași primii sub limita zonei performante, într-o revenire reușită sub comanda lui Eirik Horneland, venit din vara anului trecut. Acum sunt exact la jumătatea ierarhiei cu 3 3 1 și 7-5, dar relativ dezghețați și în deplasare. După prima înfrângere internă 0-2 cu ODD au revenit cu o remiză și 2 victorii, printre care 1-0 cu lidera Rosenborg. Între timp au intrat în focul preliminariilor Ligii Europene și după 7-0 la general cu nord-irlandezii Coleraine, erau la un pas să obțină un scor consistent cu polonezii Lech, pe care îi conduceau cu 3-0 până pe la minutul 75, când a venit întristarea, 2 goluri încasate ce-i pun într-o situație relativ delicată la retur, Lech cu un singur gol rătăcit în plasa lor, le taie craca de sub picioare. O situație ce îi obligă acum să privească mai ofensiv la ce-i așteaptă, nevoiți cel mai probabil să înscrie în Polonia, măcar cât pot marca rivalii lor, ca să mai spere la calificare. Și primele măsuri se pare că au fost luate în acest sens, cei mai incisivi atacanți, chiar cei care au scuturat plasa porții poloneze, respectiv Abdi, Hajradinovic și Ibrahim, se aude că vor fi menajați, iar azi în prima linie vor fi Gytkjaer și Huseklepp, adică cei care i-au înlocuit pe final pe Hajradinovic și Ibrahim în meciul cu pricina.

Haugesund: Bratveit - Stolas, Kundsen, Skjerve, Haraldseid - Andreassen, Kiss, Agdestein, Tronstad - Gytkjaer, Huseklepp.

Aalesund și ei cam la fel de indeciși ca adversarii lor în ultimile sezone, un pic mai rezervați la amplitudine mai recent, la finalul ediției trecute oprindu-se sub linia mediană a clasamentului, cu Trond Fredriksen la cârmă, cel care i-a plimbat în ultimii 2 ani, iar acum un pic mai bine cu un mic plus la golaveraj peste rivali. Dacă acasă au câtigat tot atâtea meciuri câte au cedat în 8 etape, la extern au ieșit un pic mai bine la înfrângeri după 2 4 2 și 7-8, ultima încasată chiar deplasarea trecută 1-0 la Sogndal, cu un gol încasat chiar în start, ce probabil că le-a tăiat elanul și n-au mai putut să revină. Problema este că au continuat în derivă și acasă 0-3 cu Molde, fără să aibă probleme de sublinat la lot care să explice picajul. Le au acum cu portarul Lie suspendat la cumul de galbene, dar ținînd cont că avându-l în poartă au pățit cele amintite, chiar nu i-ar strica o mică pauză lângă mijlocașul Riise accidentat. Prima linie este intactă cu Veldwijk și Abdellaoue, cei mai activi pe tabelă cu 13 reușite la comun.

Aalesund: Pimpong - Heigre, Gretarsson, Ramsteijn, Arnarson - Fet, Carlsen, Hoff, Gyasi - Veldwijk, Abdellaoue.

 

DESCHIDE CONT ȘI PARIAZĂ PE VICTORIA ECHIPEI FAVORITE ÎN LIGA 1 LA O COTĂ MĂRITĂ DE 10.00!


CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

DESCHIDE CONT ȘI PARIAZĂ PE O VICTORIE A FCSB-ULUI CU VOLUNTARI LA O COTĂ MĂRITĂ DE 5.00!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

Pont Haugesund VS Aalesund: DNB 2

O ciocnire în care agențiile văd finalul mai aproape de gazde, eu însă ținând cont de cele expuse, cu oaspeții motivați extrem să stopeze descendența, mai ales că până mai recent au ținut-o tot în succese și ar mai fi un amănunt care-i doare, acum vreo 5 etape au pățit-o acasă 0-1... cu Haughesund, situație ce-i obligă, dacă sunt bărbați, să le rupă capul acum. Un firicel de speranță ar fi, cu ușoara crispare a gazdelor față de ce-i așteaptă în Polonia și într-o formulă ofensivă nu chiar la maxim de talent. Probabil un meci mai echilibrat față de cotele afișate, dar cu Aalesunds mai aprope să scape în câștigătoare, în opinia mea.

Pont pariuri: DNB 2

Miza: 8/10

Cota: 2.60

Adaugat de: pescadorul

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 1

100%

pescadorul

Pariez... deci exist. Am existat o lungă perioadă în redacţia Pronosticului Sportiv unde am făcut tranziţia de la pronosport la pariuri, noul hobby în care m-am afundat în stilul publicaţiei, există viaţă şi în afara "cotelor sigure", fapt demonstrat ani la rând în listele de surprize potenţiale puse la dispoziţia pariorilor. În prezent exist în redacţia PariuriX cu aceeaşi pasiune pentru suspans în pariuri dar încercând să fiu mai ponderat în sfaturi, nu toţi fiind dispuşi să rişte... deşi se ştie că doar cine riscă câştigă.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici