Hamroun a fugit să negocieze cu arabii, dar își forțează norocul. Dacă nu se înțelege cu Al Sadd, nu mai are loc nici la Steaua. Becali îl vrea pe Budescu!

Hamroun își joacă ultima carte la Steaua și încearcă să-i forțeze mâna lui Gigi Becali ca să plece la arabi. Fotbalistul algerian a trecut peste cuvântul lui Reghecampf și a plecat în Elveția să negocieze cu șefii lui Al Sadd. Inițial, Hamroun i-a spus lui Reghe că are niște treburi de rezolvat la Paris...Acum, Hamroun trebuie să-i convingă pe șeicii din Qatar să plătească Stelei 3 milioane de euro pentru el. Doar așa îl lasă Becali să plece pe algerian. Altfel, pe Hamroun îl paște suspendarea până la finalul contractului cu Steaua! Asta în cel mai bun caz...Dacă Becali nu decide să se despartă definitiv de el! 

El crede că pleacă atunci când vrea el, vine când vrea.  Sunt oameni în care nu poţi să-ţi pui baza.  A plecat de capul lui, pe urmă am aflat că s-a dus în Elveţia cu ăia din Qatar.  El poate să plece, dar niciun ban sub 3 milioane!  Doi ani suspendare şi cu asta basta.  Steaua îngenunchează în faţa unui fotbalist? Sau Becali îngenunchează în faţa unui fotbalist? Niciodată! Îi dau salariu şi stă, care-i problema? Îl penalizăm cu 25% din contract, pe urmă îl trimitem la 6 dimineaţa să se antreneze la liceu.  El se întoarce, o să vină la echipă, dar nu va juca. Spunea că e la Paris, noi am aflat că e în Elveţia.  Se întoarce în seara asta.  Să se antreneze...Liga Campionilor nu vede! Dacă e slabită echipa, ce? Am nişte principii şi aşa am răzbit în viaţă!,

a spus Gigi Becali la Sport.ro

Patronul Stelei a dezvăluit că acum prioritar a devenit Budescu. Acesta a negociat în această vară reintoarcerea la Astra, dar a discutat și cu Dinamo, dar niciuna dintre cele două grupări nu l-au convins. Becali a anunțat că îl ia în secunda doi pe Budescu, dacă fostul jucător al Astrei trece testele medicale iar doctorii spun că acesta se poate recupera rapid după ultima accidentare suferită.

De ce credeți că nu le-a răspuns Astrei și lui Dinamo?  Daca spune medicul 'Da!', atunci Budescu va fi la Steaua! Daca el spune, totusi, si spun si eu, se rezolva treaba. Din pacate, el nu poate juca atat de repede. Daca putea juca, il luam in 3 secunde. Il luam imediat! Nu ma mai interesa de Hamroun,

mai zice Becali

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi