SIMONA HALEP, "Regină" la Bucharest Open! Românca i-a predat o lecție de tenis în finală Anastasijei Sevastova

Simona Halep a defilat la "Bucharest Open" și a ajuns în finală, unde a zdrobit-o în 47 de minute pe Anastasija Sevastova. În două seturi trase la indigo (6-0) a câștigat finala Halep, care și-a trecut în cont al 13-lea turneu din carieră și al 2-lea din acest. Halep nu mai câștigase în două seturi identice cu 6-0 din 2008, atunci când s-a impus în fața unei jucătoare din Suedia, Hilda Melander. 16 ani avea atunci constănțeanca. Este pentru a doua oară în carieră când Simona câștigă turneul de la București.

Am fost agresivă, am terminat punctele rapid, cred că a fost un meci bun.  Am avut mici scăpări, însă mă bucur că am câștigat.  Nu mă simt obosită, ci încrezătoare.  Am putere să merg mai departe,

a spus Simona.

Fără cuvinte pe teren, Sevastova a lăudat-o pe Simona la finalul meciului și a spus că cea mai mare dorință a ei este să își poată lua revanșa în fața româncei până se retrage din tenis.Halep va pleca acum în Canada sa pregătească turneele de peste OceanA anunțat deja că nu va concura pentru România la Jocurile Olimpice de la Rio de teama virusului Zika. Familia este mai importantă decât sportul, a spus Halep.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi