Halep vs Kerber, capul de afiș din sferturi la Roland Garros. Calcule pentru locul 1

De 9 ori s-au întâlnit Simona Halep și Angelique Kerber până la disputa de la Roland Garros, iar liderul mondial o conduce cu 5-4 la general pe jucătoarea din Germania. Scăpată de Caroline Woznicki și Serena Williams, Halep (foto: sportpictures.eu) are acum o șansă uriașă să câștige turneul. Ea se va menține pe primul loc mondial și dacă nu va ajunge acolo, dar dacă va trece de Kerber mâine. 

După victoria cu Mertens din optimi, Simona a vorbit despre al 10-lea duel cu Angelique Kerber. "De fiecare dată a fost greu cu ea și mă aștept să fie la fel. Sunt pregătită mental, sunt pregătită fizic. Sunt gata să înfrunt această provocare și sunt gata să mă bucur de ea. Cred că lucrul pe care l-am învățat în trecut este că trebuie să mă bucur mai mult și să fiu recunoscătoare că sunt în această postură, că am șansa să dau tot ce am. Așa că voi face fix asta", a declarat Halep. 

Jucătoarea noastră este favorită la casele de pariuri online legale recomandate, cu o cotă de 1.41, dar Kerber (foto: sportpictures.eu) zice că are șansa ei. Fosta numărul 1 mondial a declarat că a făcut progrese semnificative pe zgură față de anul trecut și că are încredere că poate merge mai departe.

"Știu la ce să mă aștept, dar până la urmă cred că trebuie să am inițiativă, să fiu mai agresivă și să profit de șansele pe care le voi avea. Acum încerc mai multe pe teren, încerc să mă bucur de jocul pe zgură. În anii trecuți eram prea grăbită, puneam prea multă forță în lovituri. Acum încerc să joc mai relaxat, să mă mișc mai bine și să o iau meci cu meci. Cred că va fi o partidă lungă cu Simona", a spus Kerber la conferința de presă. Dacă e să ne luăm după nemțoaică, atunci merită încercat un pariu pe victoria lui Halep în trei seturi, miză care aici are cota 3.85.

Calcule peste calcule la Paris

Simona Halep luptă pentru două obiective la Roland Garros: titlul (primul de Grand Slam din carieră) și menținerea pe primul loc WTA. A doua ecuație e ceva mai complicată, pentru că în turneu a rămas Garbine Muguruza - devenită acum principalul pericol în absența lui Caroline Wozniacki. Astfel, dacă Muguruza (foto: wikipedia.org) o bate pe Sharapova și Halep pierde cu Kerber, constănțeanca va cădea pe locul 3 WTA. 

De asemenea, dacă ambele trec de sferturi meciul dintre ele din semifinale va stabili noua ierarhie mondială la vârf. Există însă și o variantă perfectă - dacă românca trece de Angelique Kerber, iar Garbine Muguruza pierde cu Sharapova, atunci Simona va rămâne lider mondial.

Unul dintre cei mai buni jucători din istoria tenisului din Rusia, Andrei Chesnokov s-a arătat încântat de jocul Simonei Halep din acest an la Roland Garros. Semifinalist la Paris în 1989, constănțeanca e considerată de Chesnokov cea mai mare amenințare pentru conaționala lui, Maria Sharapova (foto: sports.yahoo.com). Fostul jucător nu o scoate, însă, din calcule nici pe Garbine Muguruza. 

"Jocul Garbinei Muguruza este unul fluctuant, depinde ce zi prinde. Dacă este în formă, nimeni nu o poate opri. Dacă prinde o zi proastă, pierde indiferent de adversara pe care o are în față. E dificil de spus ce șanse are Sharapova. Simona Halep este într-o formă absolut extraordinară. Uitați-vă la demonstrația de forță din meciul cu Mertens. A ridicat un zid care n-a putut fi penetrat. Cred că una dintre cele 3 jucătoare amintite mai sus va ridica trofeul deasupra capului în acest an", a declarat Andrei Chesnokov. 

Între timp, cota Simonei Halep la cucerirea trofeului în acest an la Paris a ajuns la 3.75, ea fiind urmată de Garbine Muguruza (4.35), Maria Sharapova (6.50), Daria Kasatkina (6.80 - 7.50), Angelique Kerber (8.00), Sloane Stephens (9.00) și Madison Keys 10.00 - 11.00). 

Kerber, fără secrete pentru Simona 

Liderul mondial a arătat până acum cel mai consistent tenis în competiția de la Paris. S-a urnit greu la Roland Garros, cu un prim set pierdut la Alison Riske în turul 1, dar apoi totul a venit firesc pentru româncă. Iar ultima victorie, cu Elise Mertens, a parafat o evoluție încântătoare. 

Acum, la rând e Kerker (fostă numărul 1 mondial), dar pentru Simona nemțoaica nu mai reprezintă o necunoscută. ”Niciodată n-a fost ușor cu ea. Sunt gata să înfrunt această provocare şi sunt gata să mă bucur de ea. Nu cred că se va schimba foarte mult....Stilul ei e acelaşi pe toate suprafeţele. Mă bazez şi pe antrenor, care îmi face planul de joc", a declarat Halep (foto: sportpictures.eu), care se va afla față în față cu Kerber pentru prima dată în turneul de la Roland Garros. 

Rivalitatea dintre cele două mari sportive a început în urmă cu 9 ani, iar cea mai recentă victorie a Simonei s-a înregistrat în acest an la Australian Open. Meciul dintre Halep și Kerber (foto: sportpictures.eu) din semifinale a fost unul thriller, cu răstunări incredibile de situație. Simona a mers atunci în finală după o victorie în trei seturi în fața nemțoaicei, 6-3, 4-6, 9-7. Aproape 2 ore și jumătate a durat disputa, consideră de foarte mulți dintre specialiști cea mai frumoasă din acest an. 

Ce va fi, acum, la Roland Garros?...Dumnezeu știe..Și, poate, Simona - care e conștientă de marea șansă oferită în acest an pe zgura de la Paris. 

Pariază pe triumul Simonei Halep și câștigă extra fonduri!

Amănunte despre ofertă găsești AICI!

 

Pariază pe Roland Garros și câștigă pariuri gratuite!

Intră AICIși află mai amănunte despre ofertă! 

 

Deschide cont acum și pariază pe câștigător în orice meci de la Roland Garros
Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

Detalii despre ofertă poți afla AICI!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!