Halep şi-a făcut încălzirea în Singapore: 6-2, 6-4 cu Keys. "Voi încerca să fiu la cel mai înalt nivel"

Simona Halep a început super-hotărâtă Turneul Campioanelor de la Singapore - a învins-o cu 6-2, 6-4 pe Madison Keys. A fost a patra victorie anul ăsta pentru româncă în faţa americancei, care a încercat să-i pună probleme Simonei la începutul setului doi. La scorul de 2-1 pentru Madison Keys, Halep a cerut intervenția antrenorului său, Darren Cahill. "Vreau să discutăm despre reverul meu..", i-a spus Simona australianului. Acesta a încercat să o încurajeze. "E foarte bun reverul, continuă sa lovești! Continuă să stai bine pe picioare și să redirecționezi mingile pe care le primești. Nu trebuie să schimbi strategia, nu trebuie să-ți faci griji. Ea își asumă riscuri, nu te panica", a venit răspunsul lui Cahill. 

Halep a cedat 6 game-uri într-o oră şi 9 minute de joc, ea dominând clar setul 1 când a reuşit o serie excelentă de 5 game-uri consecutive. Simona s-a văzut apoi egalată în setul doi, dar a revenit incredibil şi nu i-a mai lăsat nicio şansă lui Keys. 

Ştiam că este greu să joci împotriva lui Madison, pentru că dă totul pe teren. E greu să joci la un nivel ridicat tot timpul, a trebuit să ajustez mai tot meciul, să stau bine pe picioare şi mă bucur că m-am adaptat. Ştiu că acest turneu este special pentru toată lumea şi, mai ales, pentru mine.

Îmi aduc aminte de meciul cu Serena din 2014, când toată lumea m-a sprijinit aici la Singapore. Îmi place să joc aici. Voi încerca să fiu la cel mai înalt nivel şi în următoarele partide şi să le câştig,

---a spus Simona Halep

Iată cum arată componenţa grupelor la Turneul Campioanelor 2016 din Singapore (23 - 30 octombrie): 

Grupa Roşie

Angelique Kerber
Simona Halep
Madison Keys
Dominika Cibulkova

Grupa Albă

Agnieszka Radwanska
Karolina Pliskova
Garbine Muguruza
Svetlana Kuznetsova

Începând din 2017, sportivele vor trebui să muncească mai mult pentru biletul care asigură prezenţa în Turneul Campioanelor - vor fi 56 de turnee WTA, din care 23 de turnee Premier și 33 de turnee International. 

 

Foto: prosport.ro

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi