Halep, out de la Miami după înfrângerea cu Radwanska: 6-3, 2-6, 3-6

De 10 ori se întâlniseră Simona Halep și Agnieska Radwanska până la confruntarea din turul trei la Miami, iar în 2016 românca a egalat la cinci după victoria de la Cincinnati. Chinuită în turul doi de puștoaica Oceane Dodin, constănțeanca a cedat tot în trei seturi și în fața jucătoarei aflată pe locul 32 mondial. Super-motivată, românca a început tare și a defilat în primul set în fața polonezei. Simona a căzut, însă, inexplicabil în setul doi și i-a oferit adversarei oportunități la care, probabil, nici Radwanska nu spera. 

În decisiv Simona (foto: wtatennis.com) a fost din nou de nerecunoscut. Deși a condus cu 2-0, româncei i-a fost imposibil să o depășească pe Radwanska - hotărâtă să demonstreze că încă nu și-a spus ultimul cuvânt în tenis. Poloneza s-a calificat în optimi la Miami și conduce acum cu 6-5 la general în fața Simonei.

Cu această ocazie, Radwanska a reușit să mai șteargă ceva din imaginea ”șifonată” în întâlnirile cu sportivele aflate pe primul loc în clasamentul modnial - până la întâlnirea cu Halep de la Miami, poloneza câștigase un singur meci din 18 disputate împotriva jucătoarelor aflate pe locul 1 WTA. Radwanska se pregătește acum pentru confruntarea din optimi, adversară urmând să-i fie învingătoarea partidei dintre Anastasija Sevastova și Viktoria Azarenka.

La finalul meciului cu Halep, Radwanska (foto: miamiopen.com) s-a arătat surprinsă de evoluția româncei. ”Nu am început bine meciul. Am făcut multe erori, nu am fost suficient de agresivă, iar primul set s-a dus rapid. Și al doilea la fel, dar pentru mine. Nu au fost atât de multe raliuri, în mod normal ăsta e jocul Simonei...Au fost multe puncte frumoase oricum, mă bucur de acest meci”, a spus poloneza. 

Halep, lider mondial cel puțin până la jumătatea lunii mai! 

Simona Halep a primit o veste excelentă înaintea meciului cu Radwanska - constănțeanca va mai rămâne pe primul loc mondial cel puțin 7 săptămâni! Asta pentru că principalul ”pericol”, Caroline Wozniacki a fost eliminată surprinzător de Monica Puig - sportivă aflată pe locul 82 în ierarhia mondială. 

Prezența Simonei (foto: miamiopen.com) pe primul loc al clasamentului mondial va mai putea fi pusă în pericol abia la jumătatea lunii mai. Simona are de apărat 1.000 de puncte, la turneul de la Madrid. Halep le va întrece, astfel, pe Sharapova, Tracy Austin și Dinara Safina la numărul de săptămâni petrecute pe primul loc - la cel puțin 27 de săptămâni petrecute pe primul loc va ajunge Halep. 

Wozniacki a pierdut la Puig în trei seturi (6-0, 4-6, 4-6) la capătul unui meci de care vrea să uite cât mai repede. Daneza a șocat cu postarea sa de pe contul de socializare, dezvăluind că a fost amenințată cu moartea în timpul partidei! ”Sunt perfect conştientă că tenisul e un joc în care pierzi și câştigi. Totuşi, în timpul meciului oameni din public mi-au ameninţat familia. Au dorit moartea mamei și tatălui meu, mi-au spus în diferite feluri, pe care nu le pot repeta aici şi i-au spus nepoatei și nepotului logodnicului meu, care au 10 ani, «Taci naibii din gură!»”, a șocat Wozniacki (foto: wikipedia.org).

”Oamenii de securitate și staff-ul nu au făcut nimic pentru a preveni asta şi au acceptat ca aceste lucruri să se întâmple. Eu încurajez fanii să fie alături de jucătorii favoriți și mă bucur când e o atmosferă spectaculoasă. Totuși, când anumite bariere sunt depășite, tenisul devine mizerabil pentru ambii jucători. Sper că organizatorii de la Miami vor lua în serios această problemă, pentru că este un exemplu oribil pentru generaţiile următoare şi pentru fani", a încheiat mesajul Caroline Wozniacki.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!