Halep, momentul adevărului: "Ţiriac are dreptate, trebuie să muncesc mai mult"

Simona Halep a bătut-o doar pe americanca Madison Keys la Turneul Campioanelor şi a plecat acasă. Ion Ţiriac a criticat-o pe românca aflată pe locul 4 în lume pentru faptul că nu se antrenează prea mult. "Halep, numărul 1 în lume astăzi?...E o glumă după părerea mea. La talentul pe care îl are, ar trebui să facă vreo 4-5 ore de antrenament pe zi", e declaraţia pe care Simona a acceptat-o şi, mai ales, a înţeles-o. 

O să-mi iau o vacanţă bună pentru recuperare, să-mi recapăt forţele. Ţiriac are dreptate..Am început să muncesc mult mai mult, dar nu am ajuns la nivelul maxim şi va trebui să stau cât mai multe ore pe teren ca să fiu şi mai sus. Visul meu în această carieră e să câştig un Grand Slam, dar nu ştiu când se va întâmpla asta,

---a spus Halep

Constănţeanca a anunţat în timpul Turneului Campioanelor de la Singapore că va începe pregătirile pentru noul sezon în Australia. "Perioada aceasta o va ajuta să evolueze şi mai mult în cariera sa", e convins antrenorul româncei, Darren Cahill. Halep abia aşteaptă să lucreze sub comanda lui Ilie Năstase. Numirea fostului mare campion în funcţia de căpitan-nejucător al echipei feminine de FedCup a României a fost criticată de Sorana Cîrstea. "Puţin ciudat, suspect...Lucrurile mergeau foarte bine. N-am înţeles schimbarea", a spus Sorana.

Mă bucur că Ilie Năstase va fi căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup. E o onoare. E persoana potrivită să fie alături de noi. Nu cred că e vorba de antrenor, e căpitan, e diferit. Are experienţă, a jucat finale de Cupa Davis. E în mare măsură să zică totul despre tenis, ştie foarte bine,

---a declarat Simona Halep

Ilie Năstase a devenit căpitan nejucător al echipei de FedCup din 20 octombrie. Federaţia Română de Tenis a anunţat că Alina Tecşor, fostul căpitan nejucător, va rămâne antrenor al selecţionatei feminine. Primul meci al României cu Ilie Năstase în echipă se va desfăşura anul viitor pe 11 şi 12 februarie, cu Belgia la Bucureşti, şi va conta pentru primul tur al Grupei Mondiale II a FedCup.

 

Foto: Mircea Roşca / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi