Halep defilează la US Open! A trecut şi de Carla Suarez şi a ajuns în sferturi. Urmează Serena Williams!

"Sunt aici ca să câştig finala!", s-a lăudat Carla Suarez Navarro înaintea meciului din optimi cu Simona Halep, de la US Open. Pe teren, jucătoarea din Spania n-a contat prea mult, iar Simona i-a predat o adevărată lecţie de tenis. Meciul a fost mult mai uşor decât cel cu unguroaica Timea Babos, din turul trei. A cincea favorită a turneului, Halep a început tare şi a câştigat primul set după 46 de minute cu 6-2. 

Suarez, numărul 12 mondial, a reuşit să mai echilibreze disputa în setul doi, în care s-a ţinut scai de româncă. La 5-4, Halep s-a enervat că a pierdut primul punct din ceea ce putea fi game-ul decisiv şi a dat cu racheta de pământ! Nervii şi-au spus cuvântul şi Navarro a egalat! A fost momentul în care Halep s-a trezit şi a făcut imediat 6-5. Apoi românca a apăsat pe acceleraţie şi a incheiat conturile cu Navarro.

Am vrut să îmi fac adversara să alerge mai mult. În cel de-al doilea set am avut 5-3, dar break-ul m-a dat peste cap puțin și mi-a fost greu să mă concentrez. Mă simt relaxată, am jucat tot mai bine de-a lungul turneului. Eram pregătită să stau patru ore pe teren, pentru că mereu am avut meciuri foarte lungi contra Carlei, 

---a spus Simona Halep 

Halep, care conduce acum cu 6-5 în întâlnirile directe cu Suarez Navarro, şi-a asigurat un cec în valoare de 450 de mii de dolari pentru calificarea în sferturi, unde o va întâlni pe Serena Williams - principala favorită la câştigarea turneului. Americanca a trecut în optimi de Yaroslava Shvedova, numărul 52 mondial, cu 6-2, 6-3.

De acum încolo, cu oricine aş juca nu va fi uşor. Toate adveresarele mele vor încerca să se autodepaşească. Asta e frumuseţea. Orice adversară joacă de parcă ar fi numărul 1. Pentru mine nu mai contează numele adversarei, pentru că mă aştept să facă meciul vieţii,

---a declarat Serena Williams

Perechea Monica Niculescu / Vania King (Romania/SUA), cap de serie numărul 10, a cedat în optimi în faţa rusoaicelor Ekaterina Makarova / Elena Vesnina. Niculescu şi King au câştigat cu 6-2 primul set, dar le-au pierdut pe următoarele două cu 1-6 şi 2-6 şi au fost eliminate din turneul american. Monica Niculescu si Vania King, care au anul acesta un titlu împreună, la Shenzhen, vor primi un cec de 40 de mii de dolari şi 240 de puncte WTA. Niculescu a fost eliminată la US Open şi în proba de simplu - românca a cedat în turul trei în faţa Carolinei Wozniacki. 

 

 Foto: Prosport

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!