Halep a fost eliminată în turul 1 la US Open, dar poate schimba regulamentele!

Simona Halep și-a propus să meargă cât mai departe anul ăsta la US Open, dar s-a oprit în turul 1. Maria Sharapova i-a dat planurile peste cap româncei. Totuși, constănțeanca a reușit ceva - i-a făcut pe foștii campioni să se gândească la schimbarea regulamentului! 

Rusoaica și-a atras o serie de critici în timpul meciului cu Halep (foto: sportpictures.eu) după momentul petrecut chiar înaintea setului decisiv. Atunci, fosta numărul 1 mondial a cerut o pauză pentru a merge la toaletă. Comportamentul jucătoarei din Rusia i-a uimit pe mulți. 

Dacă Halep a spus că s-a obișnuit cu obiceiul Sharapovei, în schimb Brad Gilbert (foto: twitter) și-a exprimat nemulțumirea vizavi de aceste pauze. În acest moment, regulamentul nu prevede o limită de timp pentru astfel de momente, iar fostul jucător american propune o schimbare.

"Evident că nu îmi place această regulă. Ar trebui să aibă voie maximum 5 minute, iar apoi, dacă nu se întorc, să fie penalizate cu câte un punct la fiecare 30 de secunde", a scris Brad Gilbert pe contul său de Twitter.

După ce s-a retras, Brad Gilbert a devenit unul dintre cei mai apreciați antrenori. I-a pregătit pe Andre Agassi, Andy Roddick, Andy Murray sau Kei Nishikori. 

Acum în vârstă de 56 de ani, Gilbert are 20 de titluri ATP în palmares, iar cea mai bună clasare a fost locul 4 mondial, în 1990.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!