Halep a câştigat al doilea titlu la Rogers Cup după o finală thriller cu Sloane Stephens! (VIDEO)

"Mă duelez cu jucătoarea de pe locul unu în lume, eu sunt pe trei, şi nu se presupune că voi câştiga, aşa arată calculele hârtiei. Dar voi ieşi pe teren şi voi da tot ce am mai bun. Normal, vreau să câştig", a spus Sloane Stephens (foto: washingtontimes.com) înaintea confruntării cu Simona Halep din finala turneului de la Montreal. 

Venită după o victorie în două seturi identice (6-3) în faţa Elinei Svitolina, americanca a dat de greu în meciul cu Halep încă de la primele schimburi de mingi. Învinsă de româncă anul ăsta şi în finala de la Roland Garros, Sloane s-a urnit greu şi s-a văzut condusă la un moment dat cu 4-1. Dar profitând de greşelile Simonei, americanca a reuşit să revină în meci şi s-a apropiat la 4-3. 

Vezi AICI un montaj cu cele mai importante momente din meci.

A fost momentul care a declanşat un declic în evoluţia lui Sloane Stephens - americanca a făcut imediat break-ul şi a egalat la 4! Simona a revenit cu 5-4, dar Sloane s-a ţinut tare şi a făcut ca finalul setului să fie unul incendiar. La 6-5 pentru americancă, Simona a salvat trei mingi de set şi a împins meciul la tie-break - unul thriller! Condusă cu 0-4, românca (foto: wtatennis.com) a dovedit că stă mai bine psihic şi s-a impus cu 8-6. 

Iritată de pierderea primului set, pe care l-a avut în mână la un moment dat, Sloane a început setul doi cu un break. Halep a revenit, însă, repede şi a egalat, dar americanca şi-a văzut de jocul ei şi s-a distanţat pentru prima dată ameninţător în meci, la 4-2 şi mai apoi la 5-3. În condiţiil astea, victoria americancei a venit firesc şi meciul a ajuns în decisiv.  

N-a fost deloc un set uşor pentru jucătoarea noastră, care a trebuit să apese pe acceleraţie ca s-o depăşească pe Sloane. Americanca s-a agăţat de orice şansă pentru a se menţine în meci, dar nu a reuşit să treacă peste dorinţa enormă de victorie a liderului mondial - care a pus capăt disputei cu un 6-4 muncit. Simona conduce acum cu 7-2 în întâlnirile directe cu Sloane Stephens. După victoria din această seară, românca (captură foto: DigiSport) a ajuns la trei trofee câştigate în acest an - a mai triumfat la Shenzhen şi Roland Garros. 

Simona Halep: "Este un sentiment extraordinar să vorbesc din nou în calitate de câștigatoare la Montreal. Am simțit că mi-am atins cel mai bun nivel. Chiar dacă am simțit oboseală zilele acestea, am luptat până la capăt. Sloane, îți mulțumesc și ție, mă faci să joc din ce în ce mai bine! Sper să ne mai întâlnim de multe ori. Sper să jucăm multe finale împreună" 

Sloane Stephens: "Chiar dacă am pierdut astăzi, am dat totul pe teren. Îmi pare rău că am pierdut, dar nu e chiar atât de rău să pierzi în fața locului 1. Uneori ai nevoie de astfel de înfrângeri pentru a merge mai departe, pentru a deveni mai bună. O felicit pe Simona și echipa ei, a fost un meci mare".

Pentru victoria din acest an la Montreal, liderul mondial (foto: DigiSport) s-a ales cu un cec în valoare de 520.000 de dolari și 1.000 de puncte WTA. De partea cealaltă, Sloane Stephens s-a ales cu 600 de puncte WTA și 250.000 de dolari. De astăzi începe turneul de la Cincinnati, unde Simona va intra din turul doi - împotriva învingătoarei dintre Irina Begu şi o jucătoare venită din calificări. 

Pariază pe victoria Simonei Halep la Cincinnati la această casă de pariuri online!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi