Hakim Zoufri a câştigat Master Classics din Amsterdam, după o luptă epuizantă! Un român a fost prezent la masa finală

poker-castigator.png

Hakim Zoufri a câştigat Ediţia de Argint a Master Classics of Poker din Amsterdam. După o zi suplimentară de luptă, olandezul l-a învins la heads-up pe Fabio Sperling. România a avut mai mulţi reprezentanţi la turneu, Ştefan Fabian reuşind să ajungă până la masa finală (a terminat pe locul 5).

INTRĂ ÎN CAMERA DE POKER RECOMANDATĂ DE PARIURIX.COM ŞI PARTICIPĂ LA MULTITUDINEA DE TURNEE DISPONIBILE!

Turneul din capitala Olandei a adunat la start 356 de jucători şi era programat să se încheie vineri seară. Însă la masa finală s-a jucat extrem de tight, iar heads-up-ul s-a prelungit şi el până târziu în noapte, astfel că organizatorii au decis, de comun acord cu ultimii doi rămaşi în cursa pentru premiul cel mare de 257.608 euro, să întrerupă lupta şi să revină la masa de joc odihniţi, astăzi.

Cu toate că germanul Fabio Sperling a dominat prin agresivitatea sa întreaga masă finală, punând excelent presiune pe adversari şi având la un moment dat un stack uriaş prin comparaţie cu opozanţii, în ultima zi, favoritul publicului, Hakim Zoufri, a recuperat pas cu pas, pot după pot.

Astăzi, în heads-up, Zoufri a fost mai inspirat şi mai norocos, în condiţiile în care în ultima mână s-a pornit cu procente relativ egale. Din button, cu A-Q suited, neamţul a ridicat, iar Zoufri a decis că ar fi momentul oportun să îşi pună adversarul all-in, cu 7-7. Germanul mai avea în acel moment 30 de big blind-uri şi a acceptat provocarea fără rezerve. Din păcate pentru Sperling, board-ul nu a adus nimic care să îi îmbunătăţească mâna, astfel că perechea de şeptari a rezistat.

Zoufri s-a impus în ediţia "De Argint" (a 25-a) a celebrei competiţii din "Ţara Lalelelor" şi se alătură astfel unei liste impresionante de câştigători, care conţine nume grele ale pokerului de pe "Bătrânul Continent": Ole Schemion, Noah Boeken, David Boyaciyan, Ruben Visser, Ram Vaswani, Robert Mizrachi sau Jussi Nevanlinna.

La turneul de la Amsterdam au participat şi câţiva români, unul dintre aceştia, Ştefan Fabian, având un parcurs remarcabil. El a reuşit să ajungă până la masa finală şi doar lipsa de şansă a făcut să nu avanseze către heads-up. A terminat al cincilea şi a trebuit să fie mulţumit cu cecul de 68.514 euro. Anul 2016 a fost unul foarte bun pentru Ştefan, care se află la cele mai bune performanţe din carieră. În total, potrivit PokerDB, el mai câştigase anul acesta 75.972 euro.    

Masa finală de la Master Classics of Poker, din Amsterdam şi premiile câştigate de fiecare dintre jucători:

1. Hakim Zoufri (Olanda) - 257.608 €

2. Fabio Sperling (Germania) - 184.820 €

3. Ivan Arbatsky (Kazahstan) - 128.147 €

4. Juha Helppi (Finlanda) - 92.057 €

5. Ştefan Fabian (România) - 68.514 €

6. Samuli Sipila (Finlanda) - 52.584 €

7. Michiel Brosky (Olanda) - 41.447 €

8. Rashed Zade (Olanda) - 33.411 €

9. Charlie Carrel (United Kingdom) - 27.349 €

Următorul turneu important din Europa va avea loc săptămâna viitoare, chiar la Bucureşti. În perioada 1-4 decembrie 2016, capitala României va fi gazda ultimei etape a circuitului de poker Unibet Open. Premiile sunt fantastice: 500.000 euro garantaţi pentru main event.

Detalii suplimentare despre Unibet Open România găseşti aici, iar pentru a intra în posesia unui bilet de intrare la turneul cu buy-in de 1100 € poţi participa încă la diverşi sateliţi de calificare.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi