Hagi vinde în Spania și cumpără din Olanda! Ultimele afaceri ale ”Regelui”

Hagi continuă să facă afaceri în această perioadă de transferuri. După ce l-a cedat pe Țucudean la CFR Cluj, patronul de la Viitorul s-a înțeles cu Athletic Bilbao pentru transferul lui Cristi Ganea. Jucătorul de 25 de ani a semnat pe trei ani cu bascii, dar va ajunge la echipă la finalul actualului sezon. A fost clauza trecută în contract de Hagi, care se pare că va încasa un anumit procent și dintr-un transfer ulterior al fotbalistului. 

”Cristian Ganea va fi jucătorul Viitorului până pe 30 iunie 2018, astfel încât va juca restul sezonului 2017-2018 pentru campioana României", au postat constănțenii pe site-ul oficial al clubului. Bilbao a confirmat, la rândul ei, informația pe site-ul clubului. ”Cristi Ganea va rămâne cu noi până în vară, ceea ce e foarte bine pentru noi. După aceea îi va fi bine şi lui la Bilbao”, a spus Hagi. 

Cotat la 1,5 de milioane de euro pe piața transferurilor, internaționalul român a bifat 26 de meciuri pentru campioana României în acest sezon, timp în care s-a ”lipit” de gol de patru ori. “Vreau să plec într-un campionat mai puternic, mai ales că am şi demonstrat asta de când sunt la Viitorul. Cunosc limba spaniolă foarte bine, cu limba bască nu prea mă împac, dar cel mai mult contează că cei de la Athletic mă doresc. Ei au venit după mine, nu m-am oferit eu!”, a declarat Ganea.

Ganea (foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu) are bunicii în Spania. A fost crescut de ei la Basauri și a început să dea cu piciorul în minge la centrul de copii și juniori ale cluburilor Basconia şi Indartsu. Ulterior a jucat pentru Mallorca B şi Santanyi. În campionatul românesc, Ganea a evoluat pentru ASA Tg. Mureș, CSU Craiova, Săgeata Năvodari și FC Brașov. Hagi l-a adus liber de contract în 2015, iar anul trecut a debutat în naționala României pentru care a bifat deja 5 prezențe. 

Hagi se pregătește pentru ultima parte a campionatului și se ”betonează” pe posturile deficitare. Astfel, Viitorul s-a înțeles cu olandezii de la Dordrecht pentru Lima Duarte Lopes.Jucătorul de 23 de ani este considerat de Hagi cea mai bună variantă pentru înlocuirea lui Eric, plecat la arabi. Este a doua cea mai importantă ”mișcare” făcută de ”Rege” după repatrierea lui Ianis de la Fiorentina.

E de așteptat ca Duarte (foto: fcdordrecht.nl) să se adapteze rapid la campioana României. La Viitorul se va reîntâlni cu fostul său coleg de la Dordrecht, Bradley De Noojer - transferat de Viitorul vara trecută. Hagi a făcut o super-afacere - autor a 5 goluri în 16 partide, Lima Duarte a venit liber de contract la echipa constănțeană. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi