Hagi: "Respectăm Dinamo, dar vrem să câștigăm". Profită de cota 50.00 pe acest meci!

După trei meciuri jucate în noul sezon, Dinamo este pe locul 9 în clasamentul Ligii 1 Betano. Înfrângerea de la Mediaş e digerată greu în "Ştefan cel Mare", iar antrenorul Florin Bratu (foto: sportpictures.eu) a fost de acord că mai sunt multe lucruri de pus la punct la echipă. 

"La Mediaş am făcut şi lucruri bune şi lucruri mai puţin bune. Dinamo nu a primit multe goluri doar din cauza apărării. Trebuie să ne apărăm cu toată echipa şi, dacă am avut probleme, înseamnă că am avut probleme în toate compartimentele. E adevărat că avem cea mai modestă apărare, dar avem şi cel mai bun atac. Avem şi unul dintre cele mai bune compartimente de mijloc din campionatul intern, compact, cu experienţă şi îmi pun mari baze pe el în continuare", a declarat Bratu la ultima conferinţă de presă.

Pe jucătorii săi îi aşteaptă un meci foarte greu astă seară - în "Ştefan cel Mare" vine Viitorul, echipă care le-a creat mari probleme în ultima vreme dinamoviştilor. Dintr-un total de 8 confruntări la Bucureşti, Viitorul a câștigat 6, iar gazdele o singură dată.

Hagi (foto: sportpictures.eu) se poate lăuda cu două meciuri în care le-a administrat celor de la Dinamo înfrângeri usturătoare - 5-1 în noiembrie 2015 (când antrenor era Rednic) şi 4-0 în octombrie 2017 (în mandatul lui Miriuţă) - aceasta fiind şi cea mai recentă confruntare dintre cele două echipe. 

"Jucăm cu Dinamo, o echipă de tradiție, cu o istorie în spate care te copleșește, cu fani incredibili. O să fie un meci frumos. Între noi și ei au ieșit mereu astfel de meciuri. Când mă gândesc că meciul cu Dinamo a devenit unul important în doar 5 ani, un derby, în sensul că există mult respect de ambele părți, înseamnă că am făcut lucruri bune. Am ajuns să ne trateze foarte serios. E un merit pe care și l-a câștigat Viitorul", a spus Gică Hagi înaintea meciului din această seară. 

În istoria întâlnirilor directe, dinamoviştii au bifat 4 victorii, 6 înfrângeri şi tot atâtea egaluri şi Florin Bratu (foto: sportpictures.eu) îşi doreşte enorm o victorie. Acesta va fi primul duel direct între Florin Bratu și Gică Hagi - cel care i-a fost antrenor la Galatasaray în urmă cu 14 ani. "Nu mă tem de Drăguş sau de alt fotbalist de la Viitorul. Îi respect mult pe cei de acolo, dar sper ca Dinamo să învingă. Ne va aştepta un meci foarte dificil, dar nu mă tem de nimeni", s-a arătat încrezător Florin Bratu.

Antrenorul lui Dinamo a fost avertizat înaintea întâlnirii cu Hagi de către Mircea Rednic, care ştie foarte bine de ce sunt în stare constănţenii. "Bratu e încă tânăr. În primul rând, când vii la o echipa trebuie mai întâi să o organizezi. Eu nu vorbesc doar de apărare, ci de întreaga organizare, pentru că adversarii au ajuns de multe ori singuri în faţa porţii. În primul rând, asta trebuie să faci. Trebuie să ai o echipă organizată și să nu iei gol. Acesta e mesajul meu pentru el", a declarat Mircea Rednic (foto: sportpictures.eu) într-o intervenţie la DigiSport.

În trei meciuri, Dinamo a încast 7 goluri - cele mai multe din Liga 1. Apărarea lui Dinamo e cea mai slabă după cea din sezonul 1965/1966, atunci când defensiva echipei din "Ştefan cel Mare" a încasat 9 goluri în primele 3 etape. Totuşi, Hagi i-a lăudat pe adversari. 

"Va ieși un meci frumos. De când este Florin, Dinamo are un grup unit, are ritm și intensitate și joacă bine ofensiv. Este un meci important, jucăm împotriva unui club de tradiție. Respectăm Dinamo, dar nici prea mult respect nu e bun, pentru că vrem să câștigăm. Am ajuns la nivelul lor, să ne batem de la egal la egal", a declarat Hagi

Antrenorul constănţenilor a anunţat că în meciul cu Dinamo nu vor juca Băluță (foto: sportpictures.eu) și Voduț, care au ceva probleme medicale şi s-au antrenat separat în ultimele zile. În acelaşi timp, lui Ianis Hagi, Tudor Băluță și Denis Drăguș li se vor prelungi contractele, cu salarii mărite. "Ei sunt primii trei, vor urma și alții. Clubul reacționează și îi răsplătește pe cei care fac performanță. Au avut o creștere extraordinară în ultima jumătate de an".

Şefii lui Dinamo au făcut o mutare extrem de importantă înaintea meciului cu Viitorul şi au semnat un parteneriat cu Unibet, unul dintre cei mai importanţi operatori de pariuri sportive. Cu această ocazie, cei de la Unibet au anunţat că au pus la dispoziţie pariorilor o ofertă specială pentru meciul cu Viitorul - cotă de 50 CASH pentru clienţii noi, fără rulaj, pentru victoria lui Dinamo! Oferta este valabilă doar prin linkurile speciale din acest articol şi pentru o miză de 10RON.

Deschide cont și pariază pe victoria lui Dinamo cu Viitorul! 

Cotă 50.00 CASH, fără rulaj!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi