Hagi rămâne fără cel mai bun jucător! Ce alţi fotbalişti importanţi pleacă din Liga 1

Viitorul a fost marea surpriză a noului sezon din Liga 1. Echipa lui Hagi a reuşit să le ia faţa echipelor cu pretenţii din campionatul românesc şi a terminat anul pe primul loc, la două puncte peste Steaua şi la cinci de locul 3 ocupat de Gaz Metan Mediaş.

2017 a început la fel de bine pentru Hagi. Dorit şi de Becali la Steaua, Răzvan Marin poate ajunge lângă Hagi junior şi Tătăruşanu, la Fiorentina! Informaţia a apărut pe site-ul oficial al echipei italiene, care vrea să-l transfere pe internaţionalul român de 20 de ani în această iarnă! Negocierile au demarat deja şi sunt şanse foarte mari ca afacerea să se facă. Mai rămâne doar ca italienii să fie de acord cu suma cerută de Hagi, de 3 milioane de euro!

Constănţenii debutează în 2017 într-un super meci, pe 4 februarie, în deplasare cu Dinamo. Aveţi timp destul să vă stabiliţi strategia la pariuri pentru meciurile primei etape din 2017. Aţi ales de multe ori să jucaţi la pariuri anul trecut pe meciurile echipei antrenate de Hagi? Cât de mult v-a ajutat la pariuri Viitorul? 

Deschide un cont la această casă de pariuri online și pariază pe meciurile din campionatele Europei!

Revenind la Răzvan Marin, să spunem că transferul acestuia poate doborî recordul clubului de până acum, prețul pe care îl cere Hagi fiind cel mai mare al unui fotbalist de la înfiinţarea grupării de la Malul Mării. Crezi că plecarea lui Răzvan Marin (Foto: Sportpictures.eu) se va resimţi în jocul Viitorului? 


  
Cele mai importante transferuri făcute de Viitorul în ultimii trei ani:
  
2,5 milioane de euro: Cristian Manea, 19 ani, fundaş dreapta. Vândut în 2015 la Apollon Limassol (a fost împrumutat apoi în Belgia, la Mouscroun - echipă antrenată de fostul antrenor al lui Dinamo, Mircea Rednic).
  
2 milioane de euro: Ianis Hag, 18 ani, atacant. Vândut anul trecut în Serie A, la Fiorentina.
  
1,5 milioane de euro: Florin Tănase, 22 ani, atacant. Transferat în 2016 la Steaua. 
  
0,8 milioane de euro: Alexandru Mitriţă, 21 ani, mijlocaş. Transferat în 2015 în Italia, la Pescara. 
  
0,7 milioane de euro: Aurelian Chițu, 25 ani, atacant. Vândut în 2013 la Valenciennes. Francezii l-au împrumutat apoi la PAS Giannina (în Grecia), după care în 2014 l-a cedat definitiv Astrei. Chiţu s-a întors la Viitorul în 2015. 

Adi Popa (Foto: Sportpictures.eu), Eric și Gnohere sunt cei mai importanți jucători din Liga 1 care rămân liberi de contract din vară. Aceștia au intrat în ultimele 6 luni de contract și sunt liberi să negocieze cu orice echipă doresc. În momentul de faţă, nu mai puţin de 11 jucători importanţi sunt în căutarea altor cluburi. Pot face surprize mari în campionatul Ligii 1 dacă ar face parte toţi din aceeaşi echipă! Jucători de la Steaua, Dinamo, CSU Craiova, CFR Cluj, Concordia Chiajna, Astra și Gaz Metan Mediaş sunt în căutare de noi provocări, cei mai mulţi în străinătate.

Iată cum arată această echipă a jucătorilor care pot pleca oricând: Bălgrădean - Tiago Lopes, Acka, Larie, Morais - Palic, Moke - Adi Popa, Eric, Nuno Rocha - Gnohere. Dintre aceştia, Tiago Lopes și Palic sunt aproape să semneze prelungirea contractului. Eric e foarte aproape să plece în Qatar, iar Junior Morais e aproape de Steaua.

Becali a poftit, încă din vara trecută, şi la Gnohere. DigiSport a scris că patronul Stelei şi Ionuţ Negoiţă ar fi ajuns la o înţelegere secretă atunci în privinţa transferului atacantului francez, dar Dinamo a refuzat oferta de 800 de mii euro de la Steaua. Între timp, Becali a mai "tăiat" din sumă, astfel că acum e dispus să plătească pentru atacantul francez 400 de mii de euro. 

Gnohere (Foto: Sportpictures.eu) s-ar fi sucit între timp, fiind tentat acum să plece din campionatul românesc. "Bizonul" ar putea ajunge în Belgia. La Mouscroun îl aşteaptă Mircea Rednic, antrenor care l-a adus la Dinamo în 2015.

Crezi că aceste plecări, ale jucătorilor menţionaţi mai sus, vor influenţa desfăşurarea ultimei părţi a campionatului Ligii 1?

 

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi