HAGI jr, noul rege al Fiorentinei!

La numai 17 ani, fiul "Regelui" Hagi, Ianis, este vazut de italienii de la Fiorentina noul salvator al echipei. Sefii "viola", care au scos din buzunare 800 de mii de euro pentru Ianis Hagi, au dus astazi noua "bijuterie a coroanei" la vizita medicala.

Hagi jr va fi prezentat oficial intr-o conferinta de presa pe "Artemio Franchi", stadionul plin de istorie al Fiorentinei. Ziaristii italieni asteapta cu sufletul la gura evenimentul, pentru ca Ianis nu a vorbit la vizita medicala. Chiar si asa, Hagi jr a impresionat, italienii numindu-l "un domn". 

La Fiorentina, noul "Rege" va fi coleg cu portarul nationalei Romaniei, Tatarusanu, cel care nu va uita prea curand golurile incasate la Euro 2016 de la Giroud si Payet - ultimul, o "bijuterie" din marginea careului, in meciul de deschidere cu Franta.

Hagi are mare grija de viitorul fiului sau, asa ca le-a pus doua conditii italienilor: ca Ianis sa fie pastrat in lotul primei echipe, antrenata de o legenda a Portugaliei, Paulo Sousa, si sa nu fie imprumutat la o echipa din Romania din Liga 1!

Este al doilea "transfer" in Italia pentru familia Hagi. Intre 1992 si 1994, Hagi senior a jucat pentru Brescia, pentru care a marcat 14 goluri in 61 de meciuri. 

Fiorentina are in palmares 2 tilturi de campioana a Italiei, 6 Cupe si 1 SuperCupa, dar si o Cupa a Cupelor (actuala Europa League).

In sezonul trecut, Fiorentina a terminat pe locul 5 in campionat, ultimul care asigura biletul in Europa League. 

Între timp acesta s-a întâlnit și cu Președintele Clubului Pantaleo Corvino.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi